I september er der mulighed for at se både FASTER COOLS teaterkoncert ”Glimmer På!” og dukketeaterforestillingen ”Regnbuebillen”. Begge spiller i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Glimmer på!

Lørdag d. 23. sept. kl. 11 og 14 & søndag d. 24. sept. kl. 11

Teaterkoncert for børn (4-8 år) og deres voksne

Med original musik, sang, dans, lyd og lys i en smuk scenografisk ramme tager det lille funky orkester publikum med på en forfriskende, boblende, finurlig og sjov musikalsk rejse hvor de sammen med publikum kaster glimmer på dagen.

Fællesskab, bevægelse og glæde!

Publikumsopbygningen er skiftet ud med et dansegulv. Her tager publikum aktivt del i sangenes individuelle fortællinger med krop, udtryk, fagter og følelser.

Teaterkoncerten er bygget op omkring velklingende, poetiske og dansebare musiknumre af Camille í Dali og Julie Michelsen. Med sig på scenen har de Henriette Rosenbeck. Forestillingen er instrueret af Niels Grønne.

Henriette Rosenbeck, Camille í Dali og Julie Michelsen i Glimmer på!. Foto: Tomas Bertelsen

 

Regnbuebillen

Lørdag d. 30. september kl. 11 og 14.

Dukketeater, animation og farverig magi for de 1½ – 6 årige og deres voksne

Billen Billy er ikke som de andre biller. Han kan ikke holde sin plads i rækken, og han glemmer at svare når der er navneopråb … For verden er så forunderlig og spændende.
En regnbue viser sig på himlen, og Billys familie er for længst marcheret væk fra stedet hvor Billy stoppede op, da den fortoner sig i horisonten. Således begynder en sanselig rejse med farverne som kompas i et eventyrligt univers med syngende snegle og mælkebøtter med bøtte-kløe. Vi følger billens rejse i begejstring for farver. I mødet med den farverige verden får den selv kulør og bliver til en regnbuebille.

Teateravisens anmelder skrev bl.a.: ”… Ikke kun smukt, men magisk.”

På scenen: Christian Adelhorst Rossil

Idé, scenografi og musik: Camille í Dali. Instruktion: Niels Grønne

LYDBOG: Faster Cool har også lavet ”Regnbuebillen” som lydbog. Den kan høres ganske gratis på eReolen (Bibliotekernes ebøger og lydbøger) og kan også findes på diverse andre streamingtjenester. At høre ”Regnbuebillen” som lydbog kan være en god optakt til at se forestillingen eller/og til at forlænge teateroplevelsen med.

Billetter til begge forestillinger kan købes på: www.billetten.dk eller på Billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

 

Christian Adelhorst Rossil i Regnbuebillen – pressefoto