Artiklen er sponseret

Mon ikke du allerede er stødt på en energimærkning af et hjem før? For farveskalaen, der går fra grøn til rød og med forskellige bogstaver fra A og frem, er blevet en central del af alle danske boliger. Denne giver dig en indsigt i energieffektiviteten af en ejendom og bruges samtidig både ved salg af boliger og ved forbedringer af disse. 

Et fokus på energimærkning er et fokus på de gode boligvilkår  

Energimærkningen af ejendomme er et lovmæssigt krav. Men den ville nok stadig være velholdt af mange, selv hvis dette ikke var gældende. For et fokus på energimærkning i Næstved er samtidig også – meget simpelt – et fokus på at skabe de bedste vilkår for en bolig i byen.

Du kan få energimærket alle typer af ejendomme rundt omkring i Næstved og omegn, eksempelvis hvis du står med et spritnyt nybyggeri mellem hænderne, som du gerne vil kunne føre videre til en familie, eller hvis du måske står med en aldrende ejendom, som skal forbedres og igen gøres til en central del af bybilledet. Du vil blive mødt af dygtige energikonsulenter, som har stor erfaring på området. Sammen kan I finde frem til en god løsning, således du nemt og simpelt kan stå med en energimærkning.

Derfor skal du bruge en lokal ekspert til din energimærkning  

Som du hurtigt vil opdage, er der ingen grund til at søge eksperter, der kommer langvejsfra. Modsat er der faktisk flere fordele ved at gøre brug af den lokale arbejdskraft. For de lokalkendte næstvedere kender godt til, hvordan det står til i byen – et kendskab du gerne skulle kunne nyde godt af.

Med en lokal ekspert til energimærkningen af din ejendom i Næstved giver du dig selv og ejendommen de bedste forudsætninger for at være grønnere og mere energieffektiv – både til fordel for dig, fremtidige ejere og vores alles miljø.   

Du kan få energimærket alle typer af ejendomme rundt omkring i Næstved og omegn. Pressefoto

Sider2022