I den forgange weekend havde Rønnebæksholm januarudsalg i Herskabsstalden. En succes med stort fremmøde og glade gæster, som også fik mulighed for at besøge Kunsthallen og den pragtfulde udstilling UNG SOM BLY, som nu er genåbnet.

UNG SOM BLY kan opleves indtil d. 27. februar i Kunsthallens almindelige åbningstider, men følg også med i Rønnebæksholm live-program og book billet til et eller flere af deres mange arrangementer.

I forbindelse med udstillingen UNG SOM BLY har de poesisaloner, artist talks, lancering af katalog og omvisninger på programmet:

Allerede på torsdag d. 20. kl. 14.00 er der omvisning i udstillingen med kurator Mai Dengsøe. Kom med, når vi går i dybden med udstillingen og fortæller om de processer og samarbejder, der ligger bag. Alle datoer for omvisninger i januar og februar står på hjemmesiden. 

Artist talk og Poesisalon lørdag d. 12. februar kl. 14.00-17.00. Vi fejrer lanceringen af udstillingskataloget med artist talk og digtoplæsninger i udstillingen på Rønnebæksholm! Fra kl.14.00 vil man kunne opleve unge og etablerede digtere læse op i vores smukke udstillingslokaler og herefter vil Ursula Andkjær Olsen og Sophia Kalkau være i samtale med Birgitte Anderberg, Museumsinspektør og Seniorforsker ved Statens Museum for Kunst.

Poesisalon lørdag d. 26. februar, kl.14-16.00. Rønnebæksholm har tradition for at blande ord og billeder. Til denne poesisalon vil der være oplæsninger ved spændende forfattere Lasse Raagaard Jønsson, Maria Hesselager og Theresa Salomonsen, efterfulgt af en samtale mellem de tre forfattere modereret af kurator Mai Dengsøe.

Læs mere under ’Det Sker’ og tilmeld dig arrangementerne her

Foto: Rønnebæksholm