Egnsteatret spiller ekstra gratis forestilling

Næstveds nye internatonale egnsteater har allerede fået fat i teaterpublikummet i byen. Endda så meget at de 400 gratis teaterbilletter, som Dansk Rakkerpak i første omgang forærede væk, slet ikke er nok.

– Især dukketeaterforestillingen Hønes Første Æg har været voldsom populær, og derfor har vi valgt at spille en ekstra forestilling. Det er en forestilling for de allermindste, og vi er glade for at netop børnefamilierne har vist stor interesse for vores teater, siger Niels Grønne, der er en del af den kunstneriske ledelse hos Dansk Rakkerpak – og derudover har han instrueret forestillingen.

Hønes Første Æg har fået fem stjerner i Teateravisen, som blandt andet skrev at forestillingen er vellykket og stærkt anbefalelsesværdig til de allermindste, og at dukkespilleren og fortælleren Camille ì Dali er et nyt og dejligt bekendtskab.

Camille í Dali spiller i forestillingen Hønes Første Æg.

Teateranmelder Henrik Lyding skrev desuden i sin anmeldelse: Roligt siddende bag ved bordet mestrer Camille ì Dali den svære kunst at føre to-tre dukker samtidig og give dem forskellig bevægelse og stemme, altid præcist, aldrig overspillet.

Ekstra forestillingen med Hønes Første Æg spiller søndag den 15. januar kl 14 i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Gratis billetter bestilles via linket på forsiden af www.danskrakkerpak.dk. (Max 4 pr. person.)

Om forestillingen:

Hønes Første Æg er en hyggelig dukketeaterforestilling om Høne der venter sig for første gang, men er i tvivl om, hvor skal hun lægge sit æg. Heldigvis møder hun Egern, som hellere end gerne vil give en hjælpende hånd. Et æg fødes – snart kommer der en kylling – men Egern kommer til at tage munden for fuld, da han prøver at opdrage den i sit eget billede, og det viser sig at Høne-mor ved bedst.