Næstved Teater præsenterer musicalen “Dig og mig – putting it together”, med bl.a. Preben Kristensen og Betty Glosted.

Opføres i Ny Ridehus Næstved, torsdag 8. oktober kl. 20.00.

Foto: Thomas Petri
Foto: Thomas Petri

Det bliver en festlig og elegant aften med fyldte drinksglas – i musikalsk selskab med Preben Kristensen, Betty Glosted, David Owe, Charlotte Guldberg og Peter Pilegaard.

DIG OG MIG – Putting it together er en festforestilling med sange, skrevet og komponeret af en af vor tids største musical-komponister, Stephen Sondheim. Forestillingen består af numre fra forskellige musicals, sammensat så indholdet danner en fortælling om kærlighedsrelationer.

Der mixes både drinks og følelser under et cocktail party hos et velhavende, midaldrende par, der synes at have styr på tilværelsens materielle goder, men mindre styr på at pleje deres – efterhånden sølvbryllupstrætte – kærlighed.

Den ene drink afløser den anden, og de bliver mere og mere åbenhjertige om det svære i at fastholde passionen; om kedsomhed i sengen og lysten til andre partnere; om det svære ved at acceptere, at man bliver ældre, og om behovet for at finde ud af om de stadig elsker hinanden.

Det yngre par mødes, forelsker sig, kommer i tvivl om de skal binde sig og sige farvel til singleliv og den frihed, det indebærer; for hvordan kan man være sikker på, at man har fundet den rigtige, og hvordan kan drømmene stå mål med virkeligheden?

Forholdet mellem kærlighed, ejerskab og kunsten at sætte hinanden fri afbalanceres, og både det unge og det ældre par ender med at turde vælge hinanden. DIG OG MIG – Putting it together er en hyldest til kærligheden, livet og musikken.

Kim Lundsgaard Nielsen står for instruktionen.