2023 byder på massevis af spændende udstillinger, arrangementer og oplevelser på Holmegaard Værk.

Louise Hindsgavl: De udvalgte 04. februar – 22. oktober

Danmarks godser gemmer på et væld af skatte, skæbner og passioner. Nogle har været ejet i en lige slægtslinje gennem århundreder. Andre har med tiden skiftet hænder. Kunster Louise Hindsgavl har besøgt seks sydsjællandske godser for at møde ejerne og hente inspiration i deres fortællinger.

Gør dig klar til at blive draget ind i et fantastisk, forunderligt og fabulerende univers fyldt med imponerende skulpturer, formskabte fortællinger og finurlige detaljer, der tilsammen giver et nyt blik på de sydsjællandske godsers historie set gennem øjnene på en kunstner i absolut topklasse.

Esben Horn: Counter Earth 04. maj – 22. oktober

Når Esben Horn har fri fra sin virksomhed, 10Tons, der fremstiller videnskabeligt korrekte modeller af små insekter og gigantiske forhistoriske monstre, løsner han tankerne og sender dem ud i rummet til planeten Counter Earth. En mytologisk modjord, der kredser i samme bane som vores, men modsat, og derfor altid er skjult bag solen.

De to planeter minder om hinanden. Og så alligevel slet ikke. For her er ingen forskningsmæssige rammer og naturvidenskabelige regler. Her kan Esben Horn give sine værker de udtryk , han selv vil – uden at skulle tælle fimrehår på en barkbille eller skællene på en dybhavsfisk.

Læs mere her

 

Foto: ABW