Parkens Dyr Bonnie Dyrecenter 
Sct. Jørgens park 36
4700 Næstved
31 75 21 95

Åbningstider
10:00-17:30

Butikken er pakkeshop for GLS

Flotte fisk og kælne kaniner
I Sct. Jørgens Park finder du Parkens Butikscenter med over 30 spændende butikker og 300 gratis parkeringspladser. Her er alt under et tag, så du kan shoppe i komfort, uanset årstiden og vejret.

En af centrets hyggelige specialbutikker er Parkens Dyr Bonnie Dyrecenter, hvor du finder alt fra flotte fiske til kælne kaniner. Fra en dygtig opdrætter i Jylland kommer kaniner, marsvin, hamster, mus og rotter. Akvarierne er fyldt med forskelligartede fisk til både nybegynderen og den erfarne akvarist, som kombinerer evnen til at skabe skønhed med viden om kemi, biologi og genetik.

Når kæledyret ikke skal mangle noget
Parkens Dyr Bonnie Dyrecenter har også et stort udvalg af tilbehør til kæledyr – hundesenge, kattelemme, bure og seler og masser af legetøj til hund, kat og hamster.

Den kvalitetsbevidste hundeejer finder eksempelvis rendyrket luksus i form af hundesenge i stilrent nordisk design med en skuffe under, hvor man kan opbevare hundens legetøj.

Savner du noget, så tag en snak med det kompetente personale – de kan helt sikkert skaffe det hjem til dig.

Kvalitetsfoder
Parkens Dyr Bonnie Dyrecenter byder på masser af kvalitetsfoder til både de små og lidt større dyr. Der er tørfoder, vådfoder og levende foder!

Hunde- og kattefoder er en videnskab – produktserierne er nøje tilpasset dyret og dets alder, så livsstilssygdomme kan forebygges. De har bl.a. hundefoder fra Barf, som er fyldt med kvalitetskød og dermed optimal ernæring for hunde. Hos Parkens Dyr Bonnie Dyrecenter får du solid rådgivning om hvilken foder, du skal vælge.

Kunderne siger…
”Søde medarbejdere som er smilende og hjælpsomme. Både katte og hunde elsker maden derfra.” – Kristine Klint Jensen

”Det er en fantastisk butik! Hyggelig stemning, søde kærlige dyr – pænt og ikke rodet. Skønt personale. Altid smilende og imødekommende” – Emma Karina Larsen

”En super butik, som gå op i dyrevelfærd og god kundepleje” – Christina Lissner

Følg Parkens Dyr Bonnie Dyrecenter på Facebook hvor du kan deltage i konkurrencer, hilse på butikkens nye beboere og hente gode råd om pasning af dine dyr.

 

sølvpartner