Næstved Slik Aps
Østergade 12A
4700 Næstved
91991897
naestvedslik2020@gmail.com

Åbent til klokken 22 hver eneste dag.

En sukkersød oase
Man er ikke i tvivl om hvilken slags butik, der ligger på Østergade 12A – farverne, duften og navnet tydeliggør at her kan man få dækket sit sukkerbehov. Jihad Sjukjær har travlt – slushicemaskinerne bliver fyldt op, hylderne får friske forsyninger, der gøres rent og pænt. Omdrejningspunktet er bland selv-slik, så alle kan få deres favoritter, inden posen sættes på vægten. Det er et koncept, de fleste slikspisere er helt vilde med, for hvem vil ikke gerne have en pose fyldt med yndlingsslikket.

Mange af slikbutikkens kunder er skolebørn- og unge, men der er også mange børnefamilier, der henter deres fredags- og lørdagsslik her. Når der er gang i gaden i Næstved bymidte, og masser af turister fra nær og fjern, er der også ekstra mange kunder i Næstved Slik, som har været en del af byen i mange år.

Til de varme sommerdage
Udover alt slags slik kan man få is fra bl.a. Ben&Jerry, som har et væld af varianter – også til dem der ikke kan tåle mælk eller æg og til veganerne. Den amerikanske is-fabrikant er kendt for sine innovative smagsvarianter som f.eks. Choc Fudge Brownie og Cookie Dough, der har vundet priser.

På de varme sommerdage langer Næstved Slik ikke bare is, men også masser af kolde sodavand og slushice over disken – lige til at nyde på shoppeturen i byen eller til at tage med hjem i haven.

Næstved Slik har også et stort udvalg af chokolade, og hvis kunderne synes der mangler noget i butikken, skal de bare sige til!

På Facebook og Hungry.dk
Næstved Slik er med i Hungry.dk så mellem kl. 11 og 20.45 kan du få leveret lækkerierne. 

Næstved Sliks Facebookside er der masser af konkurrencer, hvor du kan være heldig at vinde slik, chips og sodavand til hele familien, klassen eller gæsterne til din næste fest.

sølvpartner