Kløverbakkens Gårdbutik
Skelbyvej 32
4160 Herlufmagle
22594465
gaardbutik@outlook.com

Følg Kløverbakkens Gårdbutik på Facebook

Køb din mad direkte fra gården

Ude på landet, ca. 10 minutter fra Næstved, ved byskiltet i Skelby, finder du Kløverbakkens Gårdbutik. Her sælges Kløverbakkens varer af egen avl og produktion, og gårdbutikken er i dén grad et stop værd!

Kløverbakken er et grønt landbrug, som siden 2016 også har haft dyrehold bestående af køer, grise og høns. I 2019 åbnede de gårdbutikken, som har åbent hver dag fra kl. 10 til kl. 17.30.

I Kløverbakkens Gårdbutik sælges alt godt fra gården: Spegepølser, bøffer og fars, de gode, friske æg samt sæsonens friske, usprøjtede grøntsager; salat, squash, kartofler og ærter for blot at nævne nogle. Da du køber direkte fra gården, er der ingen fordyrende transportled, og varerne sælges til yderst rimelige priser.

Udover kød og grønt sælges diverse delikatesser, gaveæsker, brugskunst mm.

Mad med god samvittighed

At købe lokalt er bedre for miljøet, og samtidig støtter du her et grønt landbrug, hvor dyrevelfærden er i top.

På Kløverbakken dyrkes det gode dyreliv i et grønt, regenerativt landbrug. Der arbejdes efter naturens egne principper, dvs. hele produktionen er organisk; der bruges ikke kunstigt gødning, og dyrene har god plads. At have jord- og dyrehold på den måde betyder, at jorden ikke udpines, men hele tiden genskabes og genopbygges. Man passer på livet i jorden, til gode for miljøet, for dyrene og de grøntsager, der dyrkes, og de mennesker, der skal spise dem.

Kløverbakken er en gård, hvor dyrene har det godt. Grisene er fritgående og lever det ustressede liv udendørs med adgang til læ og mudderpøl, køerne går på græs, og de friske hønseæg smager bare bedre.

De gode historier og alt det andet du får

Måske kommer du kun for at købe gårdens egne grøntsager og kød, men Kløverbakkens Gårdbutik tilbyder så meget mere: honning, bolsjer, salt, most, øl, vin og andre delikatesser. Lækkerierne er enten gårdens egne produkter eller kommer fra nærliggende gårde, små bryggerier og lignende. Mangler du en peberkværn eller andet brugskunst sælges dette også i butikken, ved siden af finurlige genbrugsfund.

At handle i Kløverbakkens Gårdbutik er en unik mulighed for at købe friske kvalitetsvarer og samtidigt få syn for sagen, da du er velkommen til at kigge på dyrene på gården, og se hvordan de lever.

I Kløvermarkens Gårdbutik er der altid plads til en hyggelig snak om dyrevelfærd og gastronomiske glæder, og der er mange gode historier at fortælle om tilblivelsen af den mad, du køber. Med sit fra jord til bord koncept kan Kløvermarkens Gårdbutik hurtigt blive dit foretrukne sted af proviantere.

Kunderne siger

Superhyggelig butik, med sød og meget venlig betjening, rigtig gode priser. Vi glæder os meget til at besøge butikken igen. (Nicole)

Skøn, smuk og stor butik med sød og venlig betjening. Lækre, brune æg, smagfuldt mørt kød og kvalitets is. En masse fine sager, service og livsstilsvarer. (Lillibeth)

En “sjov” blanding af virksomheder. Og så værd at besøge. Elsker de gode kvaliteter i fødevarer. Og når jeg pludselig finder et grønt æg i min bakke. Grønt æg… ja i skallen altså. Og får den gode hyggelige og informative fortælling om, hvordan den høne kom til landet, og hvorfor skallen har den sjove og ualmindelige farve. Mere end et sted hvor du handler- du får en god oplevelse med. Specielt hvis du selv er åben og nysgerrig. (Gittemarija)

Skøn butik med fantastiske priser. (Helle)

sølvpartner