Cassiopeia Guld Sølv Ure
Ringstedgade 14 A
4700 Næstved
22 66 25 50
55 77 15 50
mail@cassiopeia-shop.dk

Følg Cassiopeia på Facebook

Funklende forretning
Cassiopeia er et af de mest kendte stjernebilleder på nattehimlen. Det er også en af de mest kendte butikker i Næstved.

Cassiopeia har et stort og indbydende udvalg af smykker og ure. Det er en rar forretning at komme ind i, og du bliver betjent af et hold af erfarne kvinder, som hjælper dig med at finde det, du søger.

Butikken startede for godt 17 år siden og ligger i en fredet bygning midt i Næstved. I tillæg til den fysiske forretning på gågaden, som tiltrækker kunder fra nær og fjern, har Cassiopeia en webshop med et stort udvalg.

Moderigtige mærkevarer
Cassiopeia følger med tidens tendenser på smykkemarkedet, og i butikken finder du både tidløse klassikere og det hotteste lige nu. På butikkens hjemmeside kan du i ro og mag bladre dig igennem det store smykkeudvalg, og du finder med garanti noget, der falder i din smag. Her er det muligt at finde de helt rigtige vielsesringe, et armbåndsur til manden, eller et par smukke øreringe til kæresten.

Det er let og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden, hvor man kan klikke sig frem til det rigtige ved at vælge en produkttype, eller ved at klikke sig ind på et bestemt mærke. Butikken fører mærker som Festina, Pandora, Bering, Scrouples og byBiehl for blot at nævne et lille udpluk.

Reparationer og graveringer

Der er hele to værksteder tilknyttet butikken, der begge har dygtige faglærte håndværkere ansat. Cassiopeia kan derfor tilbyde dig hjælp og vejledning hvis du ønsker dine smykker repareret. Det kan dreje sig om en knækket halskæde, et gammelt ur, som ikke vil gå, eller måske skal størrelsen på en ring justeres.

Hvis du ønsker smykker lavet af gammelt guld/ arvesmykker, er de behjælpelige med et stort udvalg af modeller, så som ringe i alle størrelser, armlænker og kæder.

Har du et smykke, øreringe, ur eller andet, der skal graveres, kan Cassiopeia også hjælpe.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse i forretningen, ringe eller sende en e-mail.

Følg Cassiopeia på facebook
På butikkens hjemmeside kan du løbende følge med i gode tilbud og få et overblik over nyheder, som er landet på markedet. 

I tillæg til hjemmesiden har Cassiopeia en aktiv Facebookside, som bestemt også er et besøg værd. Her bliver der jævnligt lagt gode tilbud op, samt konkurrencer og andre spændende opslag, hvor man kan kommentere, ’like’ eller dele oplysningerne med sine venner. Siden vidner om meget tilfredse kunder, som rangerer Cassiopeia højt:

”Kan varmt anbefale at købe sine smykker i Cassiopeia. Hvad enten det er et smykke der skal til reparation, laves om eller køb af nye smykker så står personalet altid klar” – Marianne

”Flotte smykker. En del smykker fra Pandora” – Helle

”Meget flotte ure og smykker. Super god butik, søde og dygtige personale” – Søren

”Fantastisk betjening og meget hjælpsom” – Heidi

Foto ABW

sølvpartner