Vil du gerne i gang med at brodere, eller savner du nogle at brodere sammen med?

Hos Tekstilmagi kan du blive en del af broderifællesskabet, når brodericafeen slår dørene op for anden gang i år. Det er tirsdag den 21. marts fra 19-21, og det foregår i butikken i Fensmark. I brodericafeen bydes du indenfor til en aften med inspiration, fælles broderiglæde og vejledning i alt fra broderigarn, stof og sting.

Det er enormt hyggeligt, og alle har forskellige broderier med. Du bestemmer selv, hvad du vil brodere, så tag dit igangværende broderi og materialer med eller start på en frisk og køb materialerne på aftenen. Du bydes velkommen med et kort inspirationsoplæg med fif til start og endehæftninger af forskellige slags broderier. Derefter slippes broderiet fri.

Det koster ikke noget at deltage i brodericafeen, men der er et begrænset antal pladser. Derfor skal du tilmelde dig på forhånd inde på Tekstilmagis hjemmeside. Brodericafeen er en tilbagevendende begivenhed. Hver den tredje tirsdag i måneden er der fast broderiaften, hvor du kan høre om spændende materialer, broderitraditioner eller aktuelle udstillinger.

Allerede nu kan du se datoerne for alle forårets Brodericafeer.

Du tilmelder dig Brodericafeen på Tekstilmagis hjemmeside.

Pressefoto