Broadway Burgers vinder prisen som årets bedste take away restaurant i Næstved. Det er nu slået fast, efter at kunderne på den landsdækkende take away portal Hungry har stemt Broadway Burgers ind på førstepladsen.

Kunderne har givet deres stemmer ud fra kvaliteten af maden samt hvordan de oplever leveringstiden. Og her vinder Broadway Burgers med 28,7 procent af stemmerne foran Casa Bella med 20,1 procent af stemmerne og på 3. pladsen Wok & Chopsticks med 17,3 procent.

Hos Broadway Burgers lægger indehaver Mahmod Hamid ikke skjul på han er stolt over kåringen.
”Kundernes anerkendelse er jo det ypperst man kan opnå, så det gør os selvfølgelig ekstra stolte. Vi arbejder hver dag hårdt på at fastholde vores høje kvalitetsniveau og hurtige leveringstider, og når det bliver belønnet, så får man lige et ekstra boost i hverdagen,” siger han.

Slår rekorden igen i år

Det er den landsdækkende take away portal Hungry, der hvert år på baggrund af bl.a. kundernes bedømmelser på Hungrys hjemmeside og i appen, udvælger de mest populære restauranter. Herefter stemmer byens brugere på deres favoritter.

“Konkurrencen er skruet sådan sammen, at brugerne stemmer blandt de mest populære restauranter i Næstved. Den endelige vinder er derfor fuldstændig op til take away kunderne at bestemme. Og i et år, hvor take away igen er vundet stort frem, der har vi igen i år slået rekorden og haft det højeste antal deltagere i afstemningen nogensinde” forklarer adm. direktør Rune Risom hos Hungry.

For Hungry handler kåringerne om at vise, at take away i dag kan være mange typer af forskellige retter – alt fra vegetarretter til mere klassisk take away som burgere og pizzaer og sushi.

”Vi ser lige nu en tendens, hvor mere klassiske cafeer og restauranter, herunder også de mere eksklusive restauranter, også vil levere take away. Det giver forbrugerne et langt større udvalg at vælge imellem. Det er stadig de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der dominerer take away scenen, men de klassiske restauranter vinder mere og mere indpas,” forklarer Rune Risom.

Hungry har inden for de seneste 12 måneder leveret mad for mere end 500 millioner kr. Flere end 2400 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 4000 restauranter, supermarkeder og detailbutikker i Danmark i løbet af en kort årrække.

Pressefoto