Onsdag den 30. marts kl. 10-12 starter bibliotekets bookwalk-læseklub i Næstved op igen. Her taler vi om bøger, mens vi går langs med Susåen og ind i Herlufsholm Skoven. En god kombination af litteratur, natur og sundhed.

Vi læser en bog til hver gang. Når vi mødes, får I en kort introduktion til bogen samt stikord til samtale, når vi efterfølgende skal gå rundt og nyde den smukke natur langs med Susåen og i den skønne Herlufsholm Skov. Vi standser på udvalgte steder og samler op på snakken. Det handler om at dele gode læseoplevelser og nyde naturen på en og samme tid.

Temaet dette forår er Historiske romaner. De tre bøger, som danner udgangspunktet for de tre ture er: Margrethe Tjalve: Iseskrog, Maria Helleberg: Kamma og Ralf Rothmann: Forårets døde. Den første bog kan afhentes i Info-skranken på Næstved Bibliotek fra mandag den 7. marts.

RENT PRAKTISK:

Vi gennemfører vores ture, så vidt vejret tillader. Du skal kunne gå de ca. 3,5 km fra Rådmandshaven, langs Susåen og over den hvide bro gennem Herlufsholm Skoven til Næstved Bibliotek. Husk gode sko og evt. noget at drikke.

TID OG STED:

Onsdage: den 30. marts, den 27. april og den 25. maj. Alle dage fra kl. 10.00-ca. 12.00. Vi mødes foran Slusehuset ved Susåen i Næstved.

Tilmelding på www.naesbib.dk

Der er et begrænset antal pladser.

Foto: JTL