Lørdag den 30. april kl. 10.00-11.00 er der børne-bingo for de 4-7-årige og deres voksne på Glumsø Bibliotek.

Hvilke figurer fra børnebøger husker du fra din barndom? Måske får du dem at se på bingopladen – men det kan også være, at dit barn eller barnebarn, introducerer dig for nogle nye bekendtskaber.

Vi lægger op til børnehygge for de 4-7-årige og deres voksne, når vi åbner dørene for billedbingo med kendte figurer fra børnebøger på Glumsø Bibliotek. Børnene skal ledsages af en voksen for at kunne deltage i eventen.

Kendte børnefigurer på bingopladerne På bingopladen er der kendte børnefigurer fra billedbøgerne, f.eks. Anton Åberg, Peter Pedal og Mimbo Jimbo. Der vil blive trukket billeder og bøger op af en pose, som svarer til billederne på bingopladen.

Der vil være fine præmier, sponsoreret af nogle af byens butikker. Vi kan dog ikke garantere en gevinst!

De voksne får tildelt en bingoplade, når de viser deres billet. Billetter til 20 kr. (inklusive kaffe/te og saftevand) kan købes på www.naesbib.dk

Litteratur-bingo for de voksne Udover dette arrangement, som er for børn og deres voksne, afholder vi litteratur-bingo for de voksne på Glumsø Bibliotek onsdag den 20. april kl. 19.00-20.30. Her trækker vi udvalgte bøger op af en pose og læser højt fra disse, mens du spidser ørerne og lytter godt efter, om ordene er på din bingoplade.

 

Kom til familiehygge med bingo på Glumsø Bibliotek. Credit: Næstved Bibliotek.