Butikkerne i Sct. Jørgens Park er klar med Black-Friday-tilbud, der luner på julebudgettet. Herudover kan du opleve en julemand, der er helt på toppen, når han tænder juletræet assisteret af borgmester Carsten Rasmussen, fredag den 26. november.

Pressefoto

Blå blink og hylende sirener
Igen i år ankommer julemanden i en brandbil, som også får vores borgmester med ombord i stigevognen fra Sydsjællands Brand- og Redning, inden de med fuld udrykning når frem til det store juletræ på P-pladsen i butikscenteret. Her bliver de hejst helt op til juletræets top, hvor Carsten Rasmussen byder julemanden velkommen, før de sammen får lysene til at stråle på juletræet og synger for på Højt for træets grønne top.

Borgmester Carsten Rasmussen byder velkommen
Inden borgmester Carsten Rasmussen møder julemanden, byder han velkommen sammen med søde nissebørn fra Sydbyens Amatørteater, som er kommet for at være med til juleløjerne og sprede juleglæde til store og små.

Knæklys, foto og godter
Julemanden skal kunne få øje på børnene. Derfor får de fine knæklys af nissebørnene, så julemanden kan finde den helt rigtige vej til juletræet og lyse om kap med lysene på det, når de bliver tændt.

Bliv fotograferet sammen med julemanden
Når træet er tændt, har julemanden lovet os, at han vil komme ned på jorden, så han kan indtage sin julemandsplads i en butik, hvor børnene kan komme ind og blive fotograferet sammen med ham. For at forsøde ventetiden frem til fotograferingen, uddeler de kære nissebørn godter som pauseguf, siger Lina Lembcke Maegaard, formand for Centerforeningen.

Program
Kl. 10.00 – 19.00: Butikkerne er klar med Black-Friday-tilbud
Kl. 10.00 – 16.00: SOS Børnebyernes julemarked
Kl. 16.20: Borgmester Carsten Rasmussen lægger op til julemandens ankomst, og nissebørn uddeler knæklys så længe lager haves.
Kl. 16.40: Julemanden ankommer i brandbil
Kl. 16.45: Borgmester og julemand lægger op til juletræstænding
Kl. 17.00: Juletræet tændes
Kl. 17.15 – 18.00: Julemanden er klar til foto med børnene i en butik
Nissebørnene uddeler godter

Alle tider er ca.-tider, og der tages forbehold for evt. ændringer

De hotte tilbud fortsætter
Black-Friday-tilbuddene fortsætter i hele weekenden, 27. og 28. november.