Comedy Nite i Næstved den 14. januar 2017

Sydsjællands største kulturcenter præsenterer Jesper Juhl, Kasper Gross og Mark Le Fêvre – 3 komikere, der udgør både det skøre, finurlige, knivskarpe og det vanvittigt sjove! Kort sagt: alle de bedste egenskaber fra stand-up verdenen. Glæd dig til en aften i hamrende morsomt selskab!

Tre vanvittige morsomme komikere er klar til at præsentere Næstved for det bedste Dansk stand-up kan byde på. De tre komikere er klar til at deles om scenetiden og skiftes til at indtage spotlyset. De tre komikere er;

Mark Le Fêvre

Facebook-fænomenet Mark Le Fêvre har med sine sketches om ”Jyde-man” taget Danmark med storm. Han har allerede gjort sit indtog på den danske comedyscene og kan til september både opleves som opvarmer for Thomas Warberg på hans kommende danmarksturné ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”, og som en af de nominerede til ”Årets Talent”–pris ved dette års Zulu Comedy Festival. Mark er sprængfyldt med humor, så når han først stiller sig på scenen, affyres et sandt artilleri af jokes, der hamrer eksplosivt ud over scenekanten.

b4cea0_2017comedy_nite_marklefevre1

Jesper Juhl:

Jesper Juhl har fungeret som jokemager på en større række satiriske produktioner, der bl.a. tæller DR3-programmerne ”Hykleriget” og ”Absurdistan”, samt Kanal 5’s ”5. Halvleg”, hvor han er på skærmen som yderst humoristisk holdkaptajn. På scenen griber Jesper fat i alt det, vi andre har for travlt til at lægge mærke til. Hans jokes rammer altid nøjagtigt plet – ligegyldigt om det er de underfundige, spørgende eller selvironiske af slagsen.

e0064d_2017comedynite_jesper_juhl1

Kasper Gross:

Kasper Gross er en komiker, der kan få unikt og morsomt materiale ud af hvad som helst.

Som opvarmer for Tobias Dybvad på hans landsdækkende turné ”Er det ikke dig fra Dybvad?” og som nomineret til Garmins Talentpris ved Zulu Comedy Festival 2014, har Kasper bevist, at han er en særdeles dygtig stand-up’er. På scenen mærkes hans talent, når Kasper med intellekt, humor og underspillet jysk levering, får publikum til at ligge flade af grin.

82ff0d_2017comedy_nite_kasper_gross1

Det bliver en ekstraordinær komisk aften, når de tre stand-up’eres Comedy Nite-turné rammer Næstved den 14. januar. Billetsalget er startet, og du finder din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetkontoret.

 

unavngivet