Offentliggørelse: “ÆRLIG TALT” er komikeren Christian Fuhlendorffs kommende, nye solo-show og den 18. april næste år runder turnéen Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Siden Christian Fuhlendorff sidst var på turné med det anmelderroste show ”Det sjovt” er komikeren fyldt 40, hans datter har fået en hest, har været på endnu en all inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder – alligevel synes han at han aldrig har været et sjovere sted i livet. På toppen af rutchebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes – nemlig unge og gamle.

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Fuhlendorff status over første halvdel af sit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre. For gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Han lever i en verden, han kender bedre dag for dag – men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik og stand up shows.

Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover han, bare en omgang god gedigen stand up. Ærlig talt, så er det på scenen, han de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør.

Billetsalget starter onsdag de 1. marts kl. 10.00 på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside og billetkontor.

 

Pressefoto