Få inspiration til gode læseoplevelser, når litteraturanmelder og sognepræst Liselotte Wiemer gæster Næstved Bibliotek tirsdag den 30. november kl. 19.00–21.00.

Pressefoto

Er du på udkig efter den næste gode bog eller mangler du inspiration til din læsekreds? Så er det muligt at blive inspireret, når Liselotte Wiemer tager dig med på en tur gennem årets spændende bogudgivelser af danske og nordiske forfattere. Her er mulighed for at få et overblik over nyheder og vigtige genudgivelser, samt tendenser i årets bogudgivelser. Og for at få inspiration til, hvad du absolut må læse, gode idéer til kommende læsning i læsekredsen og måske ideer til et par julegaver?

Tradition for læseglade Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Hun har i mange år været litteraturanmelder, senest på Weekendavisen. Hun er nu sognepræst ved Horne og Asdal kirker i Vendsyssel, men tager stadig på turne med sin introduktion til årets nye bøger. Arrangementet er blevet en hel tradition – Liselotte Wiemer har 5 gange tidligere besøgt Næstved Bibliotek, dog med en enkelt afbrydelse sidste år, grundet Corona. Deltagerne får udleveret en litteraturliste over de omtalte bøger.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Langes Bog & idé, der medbringer de omtalte bøger, så man også har mulighed for at se og måske købe nogle af dem.

Arrangementet finder sted tirsdag den 30. november kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Det koster 50 kr. at deltage. Billetter købes via www.naesbib.dk