Den verdensturnerende hyldest til ikonet Whitney Houston “The Greatest Love Of All” kommer til Næstved den 18. april. I The Greatest Love of All: The Whitney Houston Show kan du dog komme bemærkelsesværdigt tæt på den ægte vare, da showet indeholder lys, lyd, kostumer, dans og musik i absolut verdensklasse.

Whitney Houstons tragiske død i 2012 kom naturligt nok som et kæmpe chok for sangerindens mange millioner fans, som nu måtte leve med aldrig at få mulighed for at opleve et af hendes mageløse liveshows igen.

Ligheden er helt utrolig, og verden over har sydafrikanske Belinda Davids vundet publikum hjerter, når hun personificerer ikonet som desværre ikke er i balndt os længere. Den dygtige vokalist, ikke bare synger som Whitney Houston, men danser og ligner hende på slående vis. Med et stort live orkester, korsangere og dansere omkring sig har Belinda Davids skabt en oplevelse, som får det til at risle ned af ryggen, på dem som lytter til den magiske gengivelse af Whitney Houstons største hits! Det er anden gang at det store show gæster Næstved, og på grund af den store succes og de mange begejstrede gæster der besøgte Grønnegades Kaserne Kulturcenter, da showet var forbi den udsolgte sal i Ny Ridehus i 2017.

Det anmelderroste show er verdens mest livagtige og perfekte gengivelse af Whitney Houston, som desværre gik bort i 2012. The Greatest Love of All har turneret verden rundt i et årti, og har vundet og begejstret mange af Whitney Houstons største fans. Ligheden er slående!

Showet er en tour de force af en greatest hits-koncert gennem Houstons bagkatalog og selvfølgelig inkluderer ‘I Will Always Love You’, ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘How Will I Know’, ‘One Moment in Time’, ‘I Have Nothing’, ‘Run to You’, ‘Didn’t We Almost Have It All’, ‘Greatest Love of All’, ‘I’m Every Woman’, ‘Queen of the Night’, ‘Exhale (Shoop Shoop)’, ‘Million Dollar Bill’ og mange flere!

Billetsalget til koncerten på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 18. april er i gang, og du kan finde dine billetter på www.gkkultur.dk, eller på billetkontoret hvortil du også kan ringe på tlf. 5588 3940, alle hverdage kl. 10-15.

Whitney Houstons tragiske død i 2012 kom naturligt nok som et kæmpe chok for sangerindens mange millioner fans, som nu måtte leve med aldrig at få mulighed for at opleve et af hendes mageløse liveshows igen. Pressefoto