Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2022/08/15 til 2022/08/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spritbilister
Torsdag var politiet igen til stede ved en række af politikredsens skoler for at følge trafikken ved politikredsens skoler og for at hjælpe både nye og gamle trafikanter trygt og sikkert frem. Det blev blandt andet til tilsyn ved Nordskovskolen i Haslev, Ll. Næstved Skole, Eskilstrup skole og Herlufmagle skole.

Onsdagvar politiet igen til stede ved en række af politikredsens skoler for at se på trafikken ved politikredsens skoler og for at hjælpe både nye og gamle trafikanter trygt og sikkert frem. Det blev blandt andet til tilsyn ved Møllevangskolen i Kongsted, Sakskøbing skole, Horslunde landsbyordning, Horslunde Realskole, Ruds-Vedby skole, Trelleborg Friskole i Hejninge, Eggeslevmagle skole, Skælskør skole, Hashøjskolen i Slagelse, Kulsbjerg skole i Nyråd, Sydbyskolen i Næstved, Ll. Næstved Skole i Næstved, Nordskovskolen i Haslev og Flakkebjerg skole i Slagelse.

Igen tirsdag var politiet til stede ved en række af politikredsens skoler for at sikre, at både nye og gamle trafikanter kom trygt og sikkert frem. Det blev blandt andet til tilsyn ved Nørre Alslev skole i Nørre-Alslev, Holmegaardsskolen i Toksværd, Stubbekøbing skole, Hylleholtskolen i Faxe Ladeplads, Broskolen i Korsør, Pedersborg skole i Sorø, Ellebækskolen i Næstved og Kobberbakkeskolen i Næstved.

Der blev også gennemført en automatisk trafikkontrol i Venslev på Næstved Landevej. Her blev fem ud af 340 blitzet og en havde så meget fart på, at det kan give et klip i kørekortet.

Tirsdag klokken 8.29 gav en 25-årig mand uden fast bopæl sig til at sparke på døren til den lejlighed i Haslev, hvor hans ekskæreste bor. Det gav ud over nogle skrammer på døren også en masse larm, og politiet blev tilkaldt. Den 25-årige var stadig noget opfarende, og han blev derfor anholdt klokken 10.23 og sigtet for hærværk. Han blev taget med til politistationen i Næstved, og her blev han løsladt igen klokken 15.50 efter afhøring. Imidlertid vendte han tilbage til lejligheden, hvor han sparkede døren ind. Han blev anholdt igen klokken 16.50 og sigtet for husfredskrænkelse. Den 25-årige overnattede i detentionen på politistationen og blev løsladt igen onsdag klokken 6.20.

Desuden var politiet til stede ved en række skoler i morgentimerne: Sorø Privatskole, Rønnebæk Skole, Suså Skole, Søndermark Skole, Svend Gønge Skole, Sydbyskolen og Landsgrav Friskole. Alle steder foregik trafikafviklingen i god ro og orden.

Hændelser
NÆSTVED: Forsøg på manddrab
Fredag klokken 16.49 førte et opgør mellem to mænd til, at en 23-årig mand fra Næstved tog en kniv og stak en 33-årig mand forskellige steder på kroppen. Den 33-årige blev svært tilskadekommen overført til Rigshospitalet. Den 23-årige mand blev anholdt og sigtet for forsøg på manddrab og blev ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet indtil 15/9. 

NÆSTVED: Hærværk til fodboldkamp
To mænd, på 27 og 31 år, begge fra Nykøbing Falster, er sigtet for hærværk i forlængelse af 1. divisions-fodboldkampen mellem Næstved og Nykøbing Falster søndag. De sigtede slog og sparkede til reklamebannere, så fem af dem blev ødelagt.

NÆSTVED: På cykel i gågaden
Efter en henvendelse om generende kørsel i Indre Ringstedgade i Næstved foretog færdselspolitiet torsdag en kontrol på stedet. Det viste sig at være påkrævet: Mellem klokken 10.00-11.30 blev i alt 13 cyklister sigtet for at cykle i gågaden, og en enkelt fører af et elløbehjul blev også taget på hjul og sigtet. Forseelsen giver i udgangspunktet en bøde på 700 kroner.

FENSMARK: Knallertkørere larmede i weekenden
Knallerter, der kører højlydt frem og tilbage i tre timer – det kan godt være irriterende og opleves utryghedsskabende af mange. Og specielt da, hvis det foregår i tidsrummet mellem midnat og klokken tre om morgenen. Lørdag lokken 3.20 mødte politiets patrulje to ungersvende på 15 og 16 på Holmegaardsvej, og de blev sendt hjem i seng. Borgere henvendte sig igen og klagede over knallertkørsel i området lørdag klokken 19.04. Denne gang mødte politiets patrulje syv unge i området på knallert – blandt andre én af de unge fra natten før. Betjentene fik en adfærdsregulerende samtale med de unge om, hvordan man opfører sig på knallert i det offentlige rum.

NÆSTVED: Tissede på gaden
En 24-årig mand stod og tissede på gaden ved skaterbanen på Grønnegade lørdag klokken 03.31. Da han så politiets patrulje, forsøgte den 24-årige at stikke af, men blev anholdt. Nu nægtede manden at oplyse sit navn, og det skal man, hvis politiet spørger. Som en konsekvens blev den 24-årige anholdt og taget med på stationen indtil ud på morgenen – sigtet for to overtrædelser af ordensbekendtgørelsen og en overtrædelse af retsplejeloven.

NÆSTVED: Dækjern
I forbindelse med et slagsmål mellem fire gæster ved et værtshus på Ramsherred lørdag klokken 23.44 blev en 22-årig mand fra Næstved sigtet for overtrædelse af våbenloven. Han havde nemlig medbragt et dækjern. Den 22-årige ville godt erkende, at han havde medbragt slagvåbnet, og der var også videoovervågning på stedet, der viste, at han gemte det bag ryggen.

TAPPERNØJE: 67-årig spøgelsesbilist kørte ind i politibil
En 67-årig kvinde fra Bandholm blev søndag klokken 22.44 anholdt af politiet. Det skete, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at der kørte en bilist på Sydmotorvejen mod færdselsretningen i det sydgående spor. En politipatrulje fik lokaliseret spøgelsesbilisten, som tilsyneladende overså politibilens udrykningsblink og ramte den bagfra. Ingen kom dog til skade ved ulykken, men Sydmotorvejen var afspærret en times tid, mens der blev ryddet op på stedet. Kvinden, der blev målt til at have en promille, der var højere end det tilladte, blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og hun er også sigtet for at forvolde fare for andre trafikanter. Hendes bil blev beslaglagt på stedet, og det overvejes i øjeblikket, om den anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Brogade 20/8 15.00-21/8 21.00 Værktøj  
Næstved Snerlevej 21/8 11.00-22/8 12.30 Kontanter, bokseudstyr og computer  
Karrebæksminde Mikkelhøj Fredag kl. 0.39 Pung med diverse kort  
Næstved Havnskovvej Lørdag kl. 13.00 – 16.00 Umiddelbart intet  
Tappernøje Sneppevænget Lørdag kl. 22.30 – 18.00 Smykker  
Tappernøje Sneppevænget Søndag kl. 10.30 – 17.35 Kontanter og smykker  
Tappernøje Sandagervej Søndag kl. 13.30 – 22.30 Umiddelbart intet  
Tappernøje Ny Prøvevej Søndag kl. 11.04 – 11.22 Intet  
Holme-Olstrup Gødstrup Bygade Torsdag klokken 18.30-22.17 Ikke umiddelbart stjålet noget  
Karrebæksminde Mikkelhøj Fredag klokke 0.39 Pung med forskellige kort  
Næstved Hedetoften, Appenæs Mandag klokken 15.00 – torsdag klokken 23.00 Ikke endeligt gjort op hvad der er stjålet  
Næstved Sct. Jørgens Park Torsdag klokken 8.45-21.20 Ikke gjort op hvad der er stjålet  
Fensmark Valnødvej På et tidspunkt op til mandag klokken 22.00 Kontanter  
Næstved Lyngbakken, Appenæs Fredag midnat – tirsdag klokken 9.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet  
Næstved Marskvej Mandag klokken 14.00 Pung med kontanter og kort  
Sandved Nyvej Lørdag klokken 10.00 – mandag klokken 8.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet  
Næstved Danavej Torsdag 18.00-19.30 Kontanter og smykker  
Næstved Fyrreparken 6/8-13/8 Smykker  
Næstved Johanne Korchs vej Søndag 03.35 Intet stjålet  
Næstved Nellikevej Lørdag 11.45-søndag 11.45 Kontanter  
Næstved Odensevej Lørdag 20.00-søndag 10.00 Ukendt  

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Herlufsholmvej ved Ll. Næstved skole Torsdag klokken 7.30-8.05 En blev sigtet for køre mod ensretningen og en for at kørsel på cykelsti
Næstved Ringstedgade Torsdag klokken 10..-11.30 13 cyklister og en fører af et elløbehjul blev sigtet for at køre i gågaden
Næstved Skellet Torsdag klokken 8.15-8.40 Ingen sager
Næstved Tirsdag klokken 14.00-16.00 En knallertkører forsøgte at køre fra politiet, og undervejs begik han en lang række færdselslovsovertrædelser: Tre gange kørte han over for rødt, to gange placerede han sig forkert på vejen, og desuden var der ingen baglygte eller nummerplade på knallerten. Han rettede sig ikke efter politiet, og knallerten kunne køre væsentligt hurtigere end tilladt.
Næstved Vordingborgvej Tirsdag klokken 9.15-9.45 En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej ved Stenlængevej Onsdag klokken 11.21-14.00 996 21 60 km/t 82 km/t Et klip
Foto: ABW