Fra mandag den 19. september til fredag den 11. november udstiller den lokale fotograf Philip Theilsgaard et udvalg af sine smukke billeder af naturen på Glumsø Bibliotek.

Naturen har altid fyldt en del i Philip Theilsgaards liv. I barndommen var han ofte sammen med faren på fisketure, kanoture eller på vandring i skovene. Og de oplevelser har ført mange gode minder med sig. – De har været som frø inden i mig, men det er først i mit voksenliv, at naturen har fået sin renæssance, fortæller fotograf Philip Theilsgaard og fortsætter:

– Faktisk kom min interesse for naturfotografering først rigtig i gang under Covid-19 nedlukningen, hvor alle mine gængse interesser var besværliggjorte. Og nu ønsker jeg at videreformidle, hvilken skøn natur vi har.

Om at gøre eventyret synligt for alle

– Store oplevelser i naturen, som jeg ofte får, når jeg er ude med mit kamera, er der desværre mange, der går glip af. Den er et vidunderligt eventyr, som byder på nogle af de mest dramatiske og smukke oplevelser, man kan få. Med mine fotos ønsker jeg, at gøre eventyret synligt for enhver, så vi sammen kan lære at elske og bevare vores danske natur, slutter Philip Theilsgard.
Udstillingen på Glumsø Bibliotek kan ses i bibliotekets åbningstid.

Se mere på:
Instagram: pbtheilsgaard
Hjemmeside: www.instagram.com/pbtheilsgaard

Isfugl. Foto: Philip Theilsgaard.