Kærlighed til mad, faglig stolthed og hjemmelavet smørrebrød af gode, friske råvarer – fra garniture til brødet. Det er, hvad du får i hos Kaffeboden i Næstved.

I maj 2022 overtog den erfarne smørrebrødsjomfru Heidi Pedersen forretningen, og hun kører Kaffebodens koncept videre med den høje kvalitet, som kunder er tilvænnet. ”Man får ALTID lækker smørrebrød hos Kaffeboden”. Sådan lyder det i butikken og på sociale medier, når Kaffeboden omtales blandt kunderne.

Ostemaden – den store og den lidt mindre
Heidi tilstræber, at du som kunde får en god oplevelse, fra du kommer til du går. Kaffeboden har derfor altid frisksmurt smørrebrød. Specialiteten – ostemaden – laves på bestilling, så den ligeledes er frisk fra fad.

Kaffebodens ostemad er kendt i Næstved for både kvalitet og kvantitet – de fleste kunder mener, at den store ostemad er et måltid i sig selv. Har du ikke mod på en af deres helt store ostemadder, så findes den også i en lidt mindre udgave.

Du kan nyde ostemaden hos Kaffeboden i de hyggelige omgivelser på Toldbodgade, men du kan også tage den med dig. Ønsker du en kop kaffe til, er den altid friskbrygget.