Det populære makkerpar har et udsolgt show på Grønnegades Kaserne Kulturcenter næste lørdag, og nu kan Sydsjællands største kulturcenter fortælle at Milling & Molbech endnu engang kommer til Næstved med deres populære format. Du kan derfor godt begynde at glæde dig til at høre hele historien om Prince den 23. november 2024.

Først var temaet Earth Wind & Fire, så blev det George Michaels tur efterfulgt af Phil Collins.

Milling & Molbechs populære koncept, hvor de to fortæller om livet og musikken bag kendte musikere, og med hjælp fra Jan Glæsels Rumors Corner får sat lyd til det hele, kommer til Næstved på den kommende turné i 2024. Selvom Grønnegades Kaserne Kulturcenter end ikke har afviklet det udsolgte show om Phil Collins på næste lørdag, er næste show i rækken nu til salg. Denne gang kaster makkerparret sig over historien om og musikken af den legendariske pop- og funkmusiker Prince!

Sublimt bakket op af Jan Glæsels kæmpeband, Rumors Corner, undersøger d’herrer Henrik Milling og Nicolaj Molbech, på deres legendarisk grundige måde, historien bag popikonet Prince Rogers Nelson, som blev født i Minneapolis, Minnesota den 7. juni 1958 og døde 21. april 2016 blot 58 år gammel.

Det bliver en aften i funk og poppens tegn med en af musikhistoriens mest dragende artister. Prince levede et liv i overhalingsbanen og der er ikke grænser for, hvor mange spændende anekdoter og pudsige vinkler publikum bliver udsat for denne aften, når Milling & Molbech med kyndig hånd guider os igennem historien. Men vigtigst af alt så bliver det en festaften med fokus på de mange fantastiske sange, som Prince efterlod sig.

Billetter til showet kan købes på Grønnegades Kaserne Kulturcenters hjemmeside www.gkkultur.dk og på billetkontoret som har åbent alle hverdage kl. 10-15.

Milling & molbech – Prince – 23. november 2024 i Næstved – pressefoto