Vil du have mere liv i din have – og hjælpe naturen på samme tid? Så kan du få masser af inspiration på Næstved Bibliotek onsdag den 23. marts kl. 19.00-21.00, hvor de får besøg af Signe Schrøder, formand for landsforeningen Praktisk Økologi.

Vi ordner og regerer og trimmer og friserer vores haver med det resultat, at naturen bliver klemt, og biodiversiteten falder. Det gælder mange steder, også i villa- og kolonihaverne. Vores land er på mange måder rigt – men biologisk fattigt.

Det skal vi have gjort noget ved! For naturens skyld, men også fordi ”vilde haver” er mere spændende med deres mange forskellige blomster, insekter og andet dyreliv, end en nok så pæn græsplæne hvor ikke et strå vender forkert.

Gør en forskel for den vilde natur Denne aften får vi besøg af Signe Schrøder, som er foredragsholder og formand for landsforeningen Praktisk Økologi. Hun har en baggrund inden for kommunikation og har arbejdet 10 år på Christiansborg.

Signe Schrøder har uddannet over 500 vild-have-mentorer, som er frivillige, der gerne vil inspirere andre til at gøre en forskel for den vilde natur i haverne. Signe vil fortælle om, hvad du kan gøre for at få den perfekte vilde have og dermed hjælpe naturen og øge biodiversiteten.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Foreningen Grøn Omstilling i Næstved. Det finder sted onsdag den 23. marts kl. 19.00-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Foto: ABW