“Er du vild med litteratur? Og vild med bingo? Så kom og vær med, når vi blander de to ting i en gang litteraturbingo, tirsdag d. 6. september kl. 19-20.30 på hhv. Fuglebjerg og Korskilde Bibliotek.

Konceptet for litteraturbingo er enkelt. Vi trækker udvalgte bøger op af en pose og læser højt fra disse, mens du spidser ørerne og lytter godt efter ordene på din bingoplade. Hvis de dukker op i dét, der læses højt, er det bare om at markere dem.
Alle deltagere får tildelt bingoplader, når de viser deres billet.

Pladerne rummer blandede ord fra nogle af de tekster, der kan blive læst højt efter lodtrækning – det kan være en novelle, et digt eller et uddrag fra en roman. Alle tekster der læses op er målrettet voksne læsere.

Fælles for alle teksterne er desuden, at de hver især har noget med mad at gøre. I juli, august og september måned har bibliotekerne i Næstved Kommune nemlig et særligt fokus på madkultur.
Der er fine præmier til vinderne. Vi kan ikke garantere en gevinst – men tab eller vind, så får du smagsprøver på spændende litteratur med dig hjem!

Pris og tilmelding

Det koster 20 kr. at deltage i litteraturbingo ( incl. kaffe/te og chokolade) tirsdag d. 6. september kl. 19-20.30 på hhv. Fuglebjerg og Korskilde Bibliotek. Tilmelding på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk”

Foto: ABW