Næstved Bibliotek inviterer til en ny sæson i YA læseklubben. Den første torsdag i hver måned samles vi for at snakke om månedens bog. Første gang er torsdag den 2. februar kl. 16.00-17.30.

Vi skal snakke om det sure, det søde, det seje ved bogen og alt derimellem. Det vigtigste er, at vi får snakket om de følelser og tanker, som bøgerne sætter i gang hos os hver især. Alt sammen uden nødvendigvis at skulle forholde os til modeller, analyseværktøjer og andre skoleting.

Læseklubben har kørt i et år, og det plejer at være superhyggeligt, med plads til alle. Der er selvfølgelig altid snacks og sodavand.

Hvad skal vi læse?

Første gang i det nye år, den 2. februar, skal vi snakke om Lise Villadsens bog Tigerhjerte, der kan afhentes på biblioteket, hvis du er tilmeldt. Bogen ligger også som både e-bog og lydbog på eReolen.

På første møde skal vi desuden beslutte, hvilke bøger vi skal læse de resterende gange. Der er altså masser af plads til, at du kan sætte dit eget præg på læsningen.

Kulturformidlerne Sigurd og Ida har forberedt nogle spørgsmål og tanker til at sætte samtalen i gang, men vi er ikke lærere, og det er vores store mål, at der opstår en naturlig samtale, som alle har lyst til at deltage i.

For dig der er vild med Young Adult-bøger

Læseklubben er for unge i alle aldre. Hvis bare man elsker at læse YA bøger, er man meget velkommen.

Vi mødes i Ungehjørnet på Næstved Bibliotek den første torsdag i hver måned (undtagen i april). Datoerne er den 2. februar, 2. marts, 30. marts, 4. maj og 1. juni, alle dage kl. 16.00-17.30.
Det er gratis at deltage. Meld dig til ved at sende en mail til Ida, imkjot@naestved.dk eller Sigurd, sdajen@naestved.dk

 

YA læseklubben er for dig, der er vild med YA-bøger. Foto: Ida Ottesen