Ken Fischer (52) er optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech Næstved. Ken er et kendt ansigt i byen, hvor han er født og opvokset og har engageret sig i byens frivillige foreninger i mere end 30 år. Ken har mange års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han bl.a. har været privatkundechef i Spar Nord i Næstved og som forretningsansvarlig hos BEC. Pr. 1. september 2023 får EDC Poul Erik Bech Næstved en kompetent og stærk profil med tung ledelseserfaring med ombord.

I 2022 var EDC Bolig Poul Erik Bech Næstved den 5. bedst sælgende mæglerbutik i hele landet med mere end 250 bolighandler, og har de sidste 10 år været den bedst sælgende ejendomsmægler i Næstved. Det er altså en meget succesfuld boligbutik, som Ken nu kommer til, men det skræmmer ham ikke:

“Jeg kom i første omgang i dialog med EDC Poul Erik Bech ved lidt af et tilfælde. I begyndelsen var jeg nok lidt afvisende overfor muligheden, men min nysgerrighed førte til flere gode snakke med gode folk fra EDC Poul Erik Bech koncernen og lysten og motivationen til et karriereskifte voksede i processen. Jeg havde faktisk taget en mægleruddannelse i 2005, som jeg aldrig havde brugt i praksis, og nu er tiden kommet til noget nyt efter mere end 30 år i bankverden. Mit valg har også været baseret på en rigtig god mavefornemmelse. Dertil har jeg et fint kendskab til min partnerkollega Thomas Pedersen, der har solgt bolig for mig flere gange, senest i 2022.”

Ken Fischer fortsætter: “Jeg lander hos byens klart førende mægler, der også klarer sig rigtig godt på landsplan som Danmarks største mæglervirksomhed. De har et stærkt og spændende team, som jeg glæder mig til at blive en del af, og de går til mæglergerningen på den rigtige måde. Jeg er sikker på, at jeg med mine kompetencer kan flytte os endnu længere og forhåbentlig bidrage til endnu mere succes, hvor jeg ser frem til at give et nyt perspektiv på livet som ejendomsmægler. Mest af alt er jeg glad for at blive en del af EDC Poul Erik Bech, og jeg glæder mig til at tilbringe mange positive år her.”

Stolt Næstvedborger
Ken Fischer er født og opvokset i Næstved – og det er han stolt af. I dag bor han med sin hustru Katrine i Karrebæk lidt udenfor Næstved. Hans børn og børnebørn bor også i byen, og han har været en aktiv del af lokalsamfundet i mange år, hvor han bl.a. har været frivillig på det lokale spillested Vershuset siden begyndelsen af 1990’erne, og aktuelt er han også frivillig hos den lokale hjælpeorganisation Svovlstikkerne.

“Jeg kommer til boligbutikken med mange års erfaring fra bankverden, hvor jeg også har en god portion ledelseserfaring med i rygsækken. Mit bidrag kommer til at handle om at løfte i flok og motivere. Jeg skal sikre videndeling, tryghed og overskud i hverdagen, så hele teamet kan præstere bedst muligt. Det er vigtigt for mig, at vi kan lære af hinanden og bruge vores forskelligheder til at komme med nye gunstige løsninger for kunderne. God ledelse handler om at skabe gode resultater i samarbejde med kollegerne, og jeg ser frem til at bruge mine erfaringer til at bidrage til en kultur, der kan skabe endnu bedre resultater på sigt.”

“Dertil vil jeg bidrage med et stærkt forankret netværk i byen. Jeg er stolt af at være fra Næstved, og jeg har haft nærmest hele mit liv i byen. Jeg kender hver en krog og hvert et hjørne her, og jeg håber at være et velkendt ansigt blandt kunderne, som de føler sig trygge ved. Nu glæder jeg mig egentlig bare til at komme i gang og modtage kunderne med åbne arme og et smil, når de kommer ned til os. Næstved er en skøn by, og det skal vi vise dem – hvis de ikke allerede ved det i forvejen.”

Partner i EDC Poul Erik Bech Næstved, Thomas Pedersen, siger: “Vi er meget glade for at få Ken Fischer med ombord her i Næstved. Ken kommer til fra en anden branche og har derfor et andet syn på, hvordan tingene kan og skal gøres. Han vil udfordre status quo, og det er helt sikkert sundt. Desuden har han en enorm erfaring med ledelse og personalehåndtering, som vi kommer til at sætte stor pris på i vores videreudvikling og drift af boligbutikken. Jeg ser frem til mange positive år i tæt samarbejde med Ken, og jeg kan garantere kunderne en imødekommende og kompetent ny partner, som de kan glæde sig til at møde.”

Sidste år donerede EDC Poul Erik Bech Fonden 50.000 kr. til Svovlstikkerne Næstved, hvor Ken Fischer altså er frivillig.

Der holdes velkomstreception fredag d. 15. september kl. 14-16 hos EDC Poul Erik Bech, Ringstedgade 28, 4700 Næstved, hvor forretningsforbindelser, kolleger og venner af huset er meget velkomne.

 

Ken Fischer (til venstre) er en vaskeægte Næstvedgenser. Har har levet det meste af sit liv i Næstved og endda bidraget markant til byens lokale foreninger og liv. Nu er den tidligere bankmand optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech Næstved, hvor han med sikkerhed vil bidrage med sin store ledelseserfaring og nye syn på mæglergerningen. Foto: EDC Poul Erik Bech.