Juleforestilling, julevinduer, julekalender og juletræsfest!

Faster Cool alias Camille í Dali elsker julen og hele dens væsen og har i år intet mindre end 4 ”julegaver” til børn og barnlige sjæle. Hun byder på et overflødighedshorn af en juletræsfest, gensyn med en skør og hyggelig julekalender, fantasifulde julevinduer og en hjertevarm teaterforestilling.

8. december
”Petruskas Julehjerte” – en hjertevarm juleforestilling
Petruska har travlt med de sidste gøremål i sit duftende bageri, da en spændende fremmed bestiller et honninghjerte.
Dette bliver begyndelsen til et herligt brunt og brændt juleeventyr om en rødkindet bagerjomfru og hendes kærlige kagekunde, afsløringen af en sulten rottes selvbetjening og ikke mindst en lille nisses jule-mirakler.

Petruskas Julehjerte er en hjertevarm og magisk dukketeaterforestilling krydret med skøn musik, en stor spiseskefuld skæv humor og mest af alt; masser af julehjerte…

Medvirkende: Camille í Dali. Instruktør: Niels Grønne

Spilletider: Hverdage kl. 17. I weekenden kl. 11. Ingen forestilling mandag
Varighed: ca. 35 minutter. Aldersgruppe: For de 2-8 år og deres voksne
Billetter: Billetter á 60 kr. kan købes på Kulturcentrets billetkontor eller på www.Billetten.dk

24. december
Faster Cools Julekalender
Sidste år lykkedes det Faster Cool at få lavet sin helt egen Online-julekalender med hjælp fra egnsteatrets øvrige skuespillere og ikke mindst fra filmmanden og musikeren Jesper Hofmann Lindahl, der klippede, redigerede og tilføjede jingles, musik og juledrys og hans datter Freja-Bella Hofmann Lindahl sang det gennemgående julehit: ”Jul med Faster Cool”.

Julekalenderen blev så god at vi tænker at den bliver en ”evergreen”. I første omgang har vi besluttet at den genudsendes i år. Faster Cools TV-julekalender er på 24 afsnit og fyldt med hyggelige juleråd og idéer og med masser af skøre personer fra Næstved og opland, der ”åbner” dagens låger. Afsnittene varer 7 – 10 minutter og vil kunne ses hver morgen fra kl. 6 på Faster Cools Facebook side. Afsnittene kan også findes på Instagram og YouTube.

Hele december
Faster Cools Julevinduer
Den traditionelle festlige åbningsceremoni løber i år af stablen onsdag d. 1. december kl. 16.30 ved Teatersalen på kulturcentret med banjomusik, gløgg og præsentation af årets nye julevindue. Det er igen Banjo Bjarne, der svinger banjoen og Faster Cool selv, der står for indvielsen.

Julevinduerne vil kunne nydes hele december måned og er fyldt med poetisk, magisk og forunderlig julestemning.

18. og 19 december kl. 14
Faster Cools Juletræsfest
Et overflødighedshorn af en juletræsfest for hele familien, der består af en perlerække af sjove, poetiske og lattervækkende indslag med rig lejlighed til at få rørt både nissekrop og julehjerte. Juletræsfesten måtte desværre aflyses sidste år, men vender nu tilbage – endda med to opførelser!

Faster Cool alias Camille í Dali er værtinde og i front for det velspillende juleorkester – og så har selveste Julemanden minsandten igen meldt sin ankomst!

Billetter: Billetter á 60 kr. kan købes på Kulturcentrets billetkontor eller på www.Billetten.dk

Pressefoto