Heino Hansen vender tilbage – nu med sit første afskedsshow!

Heino lagde Næstved ned med storm, da han turnerede rundt med sit første onemanshow. 11 udsolgte shows på Grønnegades Kaserne Kulturcenter nåede det at blive til! Derfor lægger Sydsjællands største kulturcenter hårdt ud med en hel Heino-weekend, og du kan selv bestemme om du vil opleve Heino fredag den 8. november, lørdag den 9. november eller søndag den 10. november 2024!

Hvis du indløser billet til et show med Heino Hansen i Næstved, er du sikret en helt særlig oplevelse. For som Heino Hansen selv siger ”Jeg lægger ikke skjul på at det er højdepunktet at optræde på sådan en turné. Der er jeg ikke ude at optræde, der er jeg HJEMME og optræde. Der kan jeg skrue den op i syvende gear og alle får 10% mere ud af det hele.”

Da Heino Hansen senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med sit ultra-populære ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. Et show der sidenhen sikrede ham prisen som ”ÅRETS KOMIKER” ved ZULU Comedy Galla 2022.

I sin takketale lød det blandt andet: ”Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.” Salen grinede – men var det en joke?

Efter 15 års intens jagt på drømmen stod han nu der på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig. Pavestolt(!) over at have nået denne store milepæl i sit liv – på toppen af dansk comedy – var der dog en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste 3 år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed overfor sit publikum.

I 2024 får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se! ”Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet. Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen – jeg har savnet jer!”

Nu skal chancen gribes for at opleve et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino fra Næstved endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder i Ny Ridehus på hans nye comedy tour.

Billetsalget er netop startet på www.gkkultur.dk!