Onsdag den 25. august klokken 20.00 inviterer Holmegaard Værk til verdenspremiere på totalkoncerten Strengedrøm i museets atmosfæriske Hebsgaard-hal.

Her – omringet imponerende glaskunst fra top til tå – vil du opleve en koncert, som du aldrig har oplevet den før, når komponist og trompetist, Peter Marott, sammen med fem nøje udvalgte strenge-instrumentalister lader sig omringe af publikum, og skaber en sanselig totaloplevelse med musik skabt ud fra minder og stemninger i hans liv:

“Jeg ønsker at skabe musik, der bevæger mennesker. Som strenge der går i svingninger. Med StrengeDrøm er målet at lave en synergi med de lyde, jeg har til rådighed – storslået og majestætisk, men også helt skrøbeligt og hviskende.

Jeg ønsker at røre lytteren, og vil med musikken ramme forskellige følelser og stemninger, som man kan relatere til – bevidst eller ubevidst. Fra fin melankoli til aggressive og voldsomme udbrud, der chokerer. Ved at bryde med den traditionelle koncert-opstilling hvor orkesteret står lige foran publikum, søger jeg at aktivere lytterens sanser på en ny måde. Det magiske med musik er, at den går direkte gennem alle barrierer til hjernen, og giver direkte adgang til følelser og minder, der ligger gemt i underbevidstheden.

Min StrengeDrøm er at få åbnet op for publikums følelser og sanser og få alle strengene i svingninger.” – Peter Marott

FÅ BILLETTER HER 

Pressefoto