Næstved Bibliotek og Makerspace Næstved inviterer indenfor den 16. og 17. oktober kl. 10.00-12.00. Vi skal arbejde med bibliotekets store efterårstema TID i børnehøjde.

Mandag den 16. oktober er for de 5 til 8-årige børn. Vi går ombord i den tænksomme billedbog ”Tid” af Anne Sofie Allermann. Børnekulturformidleren læser op, og sammen går vi på opdagelse i de smukke illustrationer fra bogen, tegnet af Anna Jacobina Jacobsen.

Når historien er slut, vil Martin fra Makerspace hjælpe os med at lave vores egen lille kommode. En kommode, hvor man kan gennem sine minder – gemme tiden.

Tirsdag den 17. oktober er for børn fra 10 til 13 år. Vi arbejder med den smukke og filosofiske billedbog ”Elis verdensrum” af Lone Elmstedt Blid. Børnekulturformidleren læser op, og vi går på opdagelse i tiden, der til tider går hurtigt eller meget langsomt.

Når historien er slut, arbejder vi med Makerspace om at lave en særlig tids-gemmer, som man kan opbevare sine minder i.

Kreativt værksted
Makerspace Næstved er hele Næstveds kreative værksted for leg, eksperimenter, syslerier og teknologi. Vi arbejder kreativt, skabende og eksperimenterende med digitale teknologier og analoge teknikker.

Tid og sted
Mandag den 16. oktober kl. 10.00-12.00 – for børn fra 5 til 8 år ifølge med en voksen.
Tirsdag den 17. oktober kl. 10.00-12.00 – for børn fra 10 til 13 år ifølge med en voksen.

Deltagelse koster 25 kr. pr. barn, og tilmelding foretages via www.naesbib.dk. Arrangementerne foregår i Makerspace Næstved, Teatergade 23 i Næstved.

 

Foto: ABW