Næstveds gader kommer til at summe af liv, når Gadefest Tour og TooManyLeftHands & Friends lægger vejen forbi Dråben og Kvægtorvet i Næstved den 26. august. Næstvederne kan se frem til konfetti, flammer og DJ Line-up, hvor større danske musikere vil sætte fut under byen.

Gadefest Tour har siden 2017 bragt gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik ud til flere end 120.000 danskere i en lang række danske byer. Det er tre store aktører inden for drikkevarer, natteliv og fester – Booster, Shaker og NightPay – der står bag Gadefest Tour, hvor man udnytter hinandens styrker til at lave den ultimative gadefest.

”Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor vi forsøger at skabe rammerne for en gedigen gadefest i byer i hele landet, hvor man kan give den gas og nyde musikken fra TooManyLeftHands og nogle af deres store musikalske venner. Målet er at støtte op om det lokale og få en fest ud af det i samme omgang,” siger sponsorchef i Royal Unibrew og repræsentant for Gadefest Tour Freddy Larsen og tilføjer:

”Vi har allerede haft to fantastiske fester i Odense og Randers i august, så vi glæder os helt vildt til at lægge vejen forbi Næstved og skabe en super stemning sammen med næstvederne.”

Det er første gang, at Gadefest Tour kommer til Næstved. Og René Jørgensen, der er eventkoordinator i Næstved Cityforening, ser frem til, at der bliver budt op til dans i Næstveds gader.

“Det bliver fedt at byde velkommen til en så stor fest i vores bymidte, og jeg er stolt over, at vi er en by, der kan tilbyde et så stærkt arrangement til vores unge borgere. Det er med sådanne events, at vi skaber en attraktiv bymidte – både for de unge, men også for byens forretninger og restaurationsliv,” siger René Jørgensen.

Fakta om Gadefest Tour i Næstved
• Gadefest Tour er gratis og man kan tilmelde sig på https://gadefest.dk
• Det foregår den 26. august 2022 på Dråben og Kvægtorvet i Næstved fra klokken 16:00 til 23:00
• Du kan opleve TooManyLeftHands og en række større danske musikere.
• Gadefest Tour fortsætter rundt til 4 andre byer i resten af landet i løbet af efteråret.
• Med NightPay får man op til 66 pct. rabat og gratis entré på mere end 80 barer og klubber i Danmark. Appen kan hentes i AppStore eller Google Play og kan også benyttes med 33 % rabat på alle drikkevarer på dette års Gadefest Tour ’22. Appen har alene i Danmark mere end 60.000 medlemmer.

Pressefoto