I uge 44 er der dobbelt op på koncerter på Vershuset, når Flashback 80’s kommer forbi fredag og smider firserfesten, og det belgiske stortalent udi blues, Ghalia Volt, overtager scenen om lørdagen.

Genoplev de farverige 80ere
Der er dømt musikalsk fest med en lang række af de velkendte hits fra 80erne, når Flashback 80´s går på scenen og leverer et energifyldt og sprudlende show med stort musikalsk overskud og glimt i øjet. Når bandet optræder, så leverer de en perlerække af fede sange fra det sprudlende og farverige årti.

På sætlisten er der både danske såvel som internationale udødelige klassikere af blandt andre Tøsedrengene, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen og Sneakers, Dodo and the Dodos, Ray Dee Ohh, Halberg/Larsen, Tina Turner, Michael Jackson og mange, mange flere.

Flashback 80’s spiller fredag den 3. november. Døre kl. 20. Koncertstart kl. 21.

Flashback 80’s – pressefoto

Ung topklasse blues
For Ghalia Volt drejer det sig om the blues, som hun dyrker. Og det gør hun forrygende godt. Alt hvad hun rører ved musikalsk, udstråler masser af elektricitet og energi. Og dette om det så er langsomme eller mere hurtige numre.

Ghalia Volt, hvis oprindelige navn er Ghalia Vauthier, er født og opvokset i belgiske Bruxelles, hvor hun for ikke så mange år siden levede af at være gademusikant. Men meget ændrede sig for hende, da hun i den grad fik gjort opmærksom på sig selv og sin musik med udgivelsen af det solide, varierede og anmelderroste debutalbum Let the Demons Out i 2017.

Nyeste album, Shout Sister Shout, fra Ghalia Volt udkom dette efterår. Albummet, der er en klar manifestation af hendes kæmpe talent, har i nu et par uger ligget som nr. 3 på amerikanske Billboards liste ”Top US Blues Albums”.

Ghalia Volt spiller lørdag den 4. november. Døre kl. 20. Koncertstart kl. 21.

Mere information og forsalg: www.vershuset.dk

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved