Torsdag den 15. september kl. 19.00 til kl. 20.30 kan du komme til et spændende foredrag på Korskilde Bibliotek om vandring.

Foredraget er med forfatter Malene Hjøllund, der I sensommeren 2021 gik hele vejen fra Saint Jean Pied De Port i Sydfrankrig til Santiago de Composrela i Spanien. Malene vil denne aften fortælle om sin 800 kilometer lange vandring på den franske camino og hvad den gjorde for at hun kom ud af, og videre fra, en stressdiagnose. En vandring, som i det hele taget fik en stor og livsomvæltende betydning for hende, og som ligger til grund for bogen ”En Vandrehistorie”.

Det gør hun ved at svare på de mest nærliggende spørgsmål om caminovandring og om livet som pilgrim. Hun tager udgangspunkt i personlige erfaringer, og oplevelser med vandringen, og med de mennesker hun mødte undervejs.

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet på Korskilde Bibliotek torsdag d. 15. september kl. 19.00-20.30 og der vil blive serveret kaffe og te. Tilmelding på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk. Det gør du ved at følge linket på arrangementet.

Kilde: Malene Hjøllund