Hvis du leder efter en god gave, går du ikke galt i byen hos Den Grønne Butik i Næstved. Alle bliver glade for en smuk blomsterbuket, men hvis du er i tvivl om blomster vil falde i god jord, har Den Grønne Butik også et stort udvalg af lækker chokolade og andre delikatesser. Det dygtige personale kan sammensætte en gavekurv, som helt sikkert vil blive godt modtaget.

Hos Den Grønne Butik tæt ved Næstved Havn kan du nemt og hurtigt bestille buketter, begravelsesbinderi, gaveartikler mm. enten til udbringning eller afhentning. Butikken samarbejder med Interflora Danmark A/S, og leverer og modtager således ordrer fra hele verden, som de dygtige blomsterdekoratører ekspederer til kundernes store tilfredshed. Udover mange faglærte blomsterdekoratører beskæftiger Den Grønne Butik elever, ungarbejdere, chauffører og en SoMe-medarbejder.

Står du og skal planlægge en fest eller et event, vil de dygtige medarbejdere elske at hjælpe med blomsterudsmykningen, leje af vaser m.m. Du er altid velkommen til at sende en mail, eller besøge butikken for en inspirerende snak.

Følg Den Grønne Butik på Facebook og Instagram