Der er ingen der lyder og ligner den ægte vare som Claus Hassing, når han står i front for hyldestbandet Bryan Adams Tribute. Det populære band gæster Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 13. oktober.

Efter 12 år er Bryan Adams Tribute sultne som aldrig før, og det er bestemt ikke uden grund, at bandet bliver betegnet som et af de mest autentiske og velspillende tribute-acts i hele Europa.

De der har oplevet bandet før, kan skrive under på, at Bryan Adams Tribute leverer et top-trimmet rock-show, der ligger så rystende tæt opad originalen, at selveste Bryan Adams har kvitteret med et: ”cool man!”.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man står og lytter til det storsælgende canadiske rock-ikon, mens man synger med på Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams klassikere.

Kom og oplev den fede stemning med de gode gamle nostalgiske rock-sange når touren går forbi Næstved fredag d. 13. oktober 2023.

Pressefoto