The Amy Winehouse Band er en hyldest til Amy Winehouse’ musik, liv og eftermæle spillet af den legendariske sangerindes originale band. Den 10. november kan bandet opleves på Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved.

Denne unikke og nostalgiske koncert fejrer Amys æra og musik. Musikerne er Amys originale bandmedlemmer, og frontfiguren er den unge og skønne vokalist Bronte Shand. Koncerten er den eneste, der helt autentisk genskaber Amy Winehouses lyd, musik og liveoptræden. Musikken er instrueret af Dale Davis, som både var Amy’s kapelmester, bassist i bandet og nære ven. En storskærm med billeder bidrager til at gøre denne koncert uforglemmelig – du kommer ikke tættere på den originale Amy Winehouse lyd.

Amy Winehouse var for så mange den absolut største kunstner i sin generation. Hun er savnet af alle, der elskede hende og hendes musik. Tag med på en glædelig og følelsesladet rejse for at fejre Amys utrolige sangkatalog med de musikerne, der kendte hende bedst og hjalp med at skabe hendes tidløs lyd, både på scenen og i studiet. Publikum vil få fornøjelsen af alle Amys største hits såsom ‘Rehab’, ‘Back To Black’, ‘Valerie’, ‘Love Is A losing Game’, ‘Tears Dry On Their Own’, ‘I’m No Good’ og mange flere.

-Amy var fantastisk. Hun havde så stort et hjerte og gav alt til sin musik og de mennesker, hun elskede. Hendes musik er så vigtig en musikalsk arv, og med Forever Amy sigter vi efter at holde den i live i hele verden, fortæller Dale Davis som var Amys kapelmester, bassist og nære ven.

Billetsalget til koncerten starter onsdag kl. 10.00. Du kan finde dine billetter på www.gkkultur eller fra Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor (hverdage kl. 10-15).

Pressefoto