Der er åbent for tilmelding til årets Åbent Atelier, som finder sted den første weekend i september. Det er ikke et krav at man har et atelier, man skal dog have mulighed for at udstille sin kunst på en adresse inden for kommunegrænsen. Nogle kunstnere åbner deres have eller hjem, nogle slår sig sammen og lejer/låner et fælleslokale, mens andre åbner dørene til deres værksted.

Du kan udstille alt, blot du selv har lavet det. Måske laver du kunsthåndværk med sten, keramik, beton, glas, garn eller tekstiler. Måske tegner, maler eller fotograferer du eller laver collager. Måske genbruger du materialer som andre smider ud til dine værker. Mulighederne er utømmelige.

Det er 18. gang at Åbent Atelier afholdes i år. Sidste år deltog hele 41 kunstnere. Kunstweekenden er den 5. og 6. september 2020. To uger inden, den 22. og 23. august, inviteres der til fællesudstilling i Næstved Kunstforenings lokaler, Sct. Peders Kirkeplads 14C, Næstved. Her vises et udvalg af kunstværker fra de deltagende udstillere, hvortil ferniseringen afholdes fredag den 21. august.

Når du melder dig som udstiller til Åbent Atelier i Næstved og omegn bliver du markedsført i vores flotte trykte katalog og i en flyer med kort over udstillingsstederne. Foruden din egen kunstside på www.aabentateliernaestved.dk annonceres der i aviser og på Facebook. Alt dette får du for et deltagergebyr på kr. 900,-.

Deadline for tilmelding er den 1. marts 2020. Se på hjemmesiden eller Facebook hvordan du tilmelder dig.