Usædvanlig canadisk jazzsangerinde kommer til Næstved

Grønnegades Kaserne Kulturcenter har æren af at kunne præsentere en jazzsangerinde der med hendes mørke og udtryksfulde stemme synger originale og klassiske kompositioner. Den 14. april er canadiske Laura Crema klar på scenen i Ny Ridehus.

Sangerinden Laura Crema er født og opvokset i Vancouver, men hendes foreløbige karriere har allerede banet vejen for optrædener verden over – nu også i Næstved. Cremas kunstneriske tilgang er bred og blander jazz med populærmusikken, bossa nova, originale kompositioner og improvisationer. Laura er af den gamle skole der med sin mørke og udtryksfulde stemme finder ind til essensen af hver en sang hun fortolker. Hjemme i Canada har hun fået masser af roser for sine indtil nu fire albums, der har markeret hende som en sangerinde, der skiller sig ud fra mængden. 4cbf80_2016crema[1]

Få en stemningsfuld aften på Sydsjællands største kulturcenter i godt selskab med en sangerinde der akkompagneres af en trio bestående af tre fremragende danske musikere; Henrik Gunde på piano, bassist Jesper Bodilsen og Espen Laub von Lilienskjold på trommer. Find din billet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, på billetkontoret eller fra billettelefonen på 5588 3950.