Vi har brug for lyse nyheder i en tid, hvor verden let kan gøre os nedtrykte. Onsdag den 16. marts kl. 19.00-20.00 kommer Knud Anker Iversen til Næstved Bibliotek og beretter om de 10 mest opmuntrende tiltag i arbejdet for en bæredygtig verden.

At det står skidt til med biodiversitet og klima, hører vi næsten dagligt. Men i takt med at problemerne tårner sig op, øger vi heldigvis også indsatsen for at sikre en verden, der er til at leve i for vores børn og børnebørn.

Positive nyheder hver uge Knud Anker Iversen var gennem 24 år leder af Miljø- og Energicentret (MEC) i Høje Taastrup. Centret er blandt andet kendt for deres indsats med at reparere brugt elektronik. Nu står han for nyhedsmediet ’Positive Nyheder’, som ugentligt udsender mindst 10 nyheder om, hvilke opmuntrende og bæredygtige tiltag, der sker i Danmark og verden.

Aftenen er arrangeret af foreningen Grøn Omstilling, Agenda 21 og Klimarådet i Næstved. Efter oplægget, som alle er velkomne til, vil der være generalforsamling i foreningen.

Hør de gode nyheder onsdag den 16. marts kl. 19.00-20.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Foto: ABW