Restaurant Flammen udvider nu ejerkredsen med 3 medarbejdere som har været med siden den første restaurant i Kolding. Det skriver Restaurant Flammen til Dit Næstved.
Familien Rosenfeldt og Sunddal som ejer Restaurant Flammen, har nu fået 3 medarbejdere med i ejerkredsen.
Tidligere bestod ejerne kun af Ketty, Flemming, Martin og Kristina Sunddal, men efter de har lukket op for muligheden om at en lille skare af medarbejdere kunne købe sig ind i virksomheden, er der kommet 3 yderligere omkring bordet. Dette er Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund, som alle har været en del af Restaurant Flammen siden den første restaurant i Kolding, der åbnede i 2009.
”Tilføjelsen af de 3 nye ejere skal først og fremmeste sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vores gæsters og medarbejders oplevelser i vores restauranter – vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften når vi træffer beslutninger. Dernæst, er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden” fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen.
Familien fortsætter: ”Vi startede det her med en enkelt restaurant i Kolding, og i dag er der 14 Flammen Restauranter i Danmark og en i Hamburg, så det har været en sjov rejse, som vi sammen med vores medarbejdere har været på, og vi glæder os til virksomhedens næste skridt.”
”Allan Sunddal som er fætter til Martin og Kristina, hjalp os fra dag 1 med at servicere vores gæster, qua hans indsats som tjener, sidenhen kom Allan i køkkenet i 2011, da der blev åbnet endnu en restaurant i Odense”, fortæller ejer Ketty Rosenfeldt Sunddal.
Allan er i dag ansat på Servicekontoret, som Gross Margin Expert, og har den daglige sparring med de 15 restauranters Kitchen Managers.
Buster Larsen har siden dag 1. været en fundamental medarbejder som hurtigt fik ansvaret for restaurantpersonalet i Kolding, og sidenhen blev General Manager både i Odense og Aalborg.
”I dag er Buster stadig en fundamental brik i forhold til Flammen’s store personalegruppe, han står i spidsen for Flammen Academy, som er med til at sikre den varme gæsteoplevelse i alle restauranterne. Flammen Academy skal på sigt sikre vores medarbejders udvikling og uddannelse, så Flammen ikke blot er en arbejdsplads, men ligeledes er et springbræt til en kommende karriere for vores medarbejdere, dette er uanset om karrieren er inde eller uden for Flammen”, udtaler Ketty Rosenfeldt Sunddal.
”Christian Lund startede som tjener i Kolding i 2009, og har sidenhen hjulpet os I Odense og Aarhus som Floor manager, hvorefter han i 2015 blev ansat som HR-Chef, og udgør den dag i dag en del af ledelsen i virksomheden”, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen.
Flammen åbnede deres første restaurant udenfor landets grænser i maj, og er blevet taget venligt imod af de Hamburgensiske gæster.
”Selve åbning i Hamburg er forløbet som vi har håbet, vi fik efter vi åbnede op for forhåndsreservationer mange bookinger, hvilket resulterede i at vi allerede 4 dage inden åbning kunne melde udsolgt til første aften.
Vi har været meget spændte på hvordan vores gæster i Hamburg ville tage imod os, og vi har derfor haft ekstraordinært meget opmærksomhed på feedbacken som kommer ind via gæsterne når de er i restauranten, men ligeledes deres tilbagemeldinger på de sociale medier.
Ud ca. 100 besvarelser ligger vi på 4,8 ud af 5 på Facebook og Google, det er noget vi er meget taknemlige over”, siger Elias Grøftholdt Tychsen og fortsætter:
”Næste skridt er på den korte bane er udvidelse af Flammen til flere lokationer i Hamburg, hvor vi allerede nu er i forhandling omkring potentielle lejemål. Sideløbende har vi fortsat stort fokus på vores danske restauranter, hvor det er vigtigt at bibeholde udviklingen og sikre den varme Flamme oplevelse.
Dette gør vi bedst ved at have ultimativt fokus på at fastholde og uddanne vores dygtige medarbejdere samt sikre deres vilkår er i faste og trygge rammer, via ensartet og korrekt personalepolitik, som ligeledes understøttes af vores samarbejde med Horesta og 3F.
Dette samarbejde har ligeledes været en strategi for at sikre gennemskuelighed og for at sikre vi er gearet til næste skridt, hvor medarbejder staben forhåbentligt stiger fra lige under 1.000 til langt over 1.000 Flammer”.
Fakta om Restaurant Flammen:
Restaurant Flammen-familien, som består af forældrene Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal med børnene Martin og Kristina, åbnede den første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding i Syddanmark. I dag er der 15 restauranter i kæden, disse er placeret i hele Danmark, og en enkelt i Hamborg i Nordtyskland.
Restaurant Flammen serverer en kæmpe grillbuffet, hvor de min. 15 forskellige slags kød, som tilberedes på grillen, er i centrum. Ud over kød er der en kæmpe salatbar med min. 50 varianter, ydermere er der min. 10 slags varmt tilbehør og 3 forskellige sovser. I prisen er der også min. 3 forskellige forretter inkluderet. Børn under 12 år spiser til halv pris og børn under 4 år spiser gratis.
Fakta om Allan Fogtmann Sunddal:
33 år og kæreste med Line, far til Albert
Uddannet tømrer og bygningskonstruktør
Flamme-karriere:
Deltid i Kolding 2009
Fuldtid i Odense, køkkenchef Med til åbning af Aarhus Medejer i Aalborg Kvalitetsansvarlig Flammen DK
Fakta om Buster Rud Larsen:
33 år og kæreste med Pernille og far til 3
Uddannet tømrer og mediegrafiker
Flamme-karriere:
Åbning af Kolding som Floor Manager
Åbning Odense som General Manager
Åbning Aarhus som General Manager
Medejer i Aalborg
Academy Leader Flammen DK
Fakta om Christian Damgaard Lund:
29 år og forlovet med Melanie
Uddannet cand.merc i International Business
Flamme-karriere:
Deltid i Kolding 2009
Åbning af Odense og Aarhus som Floor Manager HR-chef Flammen DK siden 2015