Tag med på en musikalsk rejse gennem Michael Jackson land. Thriller Live er for dig som elsker pop, soul, rock – et godt beat og et formidabelt sceneshow. Westend showet har kørt for fulde huse i London og New York, og der venter os et uforligneligt sceneshow i Arena Næsted på torsdag den 30. januar. 

Thriller Live er hit på hit og et show med fantastiske dansere – en betagende og bevægende fortælling om en af verdens allerstørste entertainere, Michael Jacksons, karriere. Pressefoto.

Hvad er Thriller Live?
Thriller Live er hit på hit og et show med fantastiske dansere – en betagende og bevægende fortælling om en af verdens allerstørste entertainere, Michael Jacksons, karriere. I to timer vil vi opleve non-stop hits, når holdet bag Thriller Live hylder Jackson, og hans legendariske optrædener, i blandt andet København i 1997.

Lastbiler, busser og ustyrligt mange kabler
Vi er for længst gået i gang med forberedelserne til Thriller Live i Arena Næstved. Det store show kræver blandt andet mere plads backstage og i eventproduktionen, hvor vi er klar til at tage imod et større lastvognstog.

Stærk opsætning på tour
Thriller Live kommer til Næstved efter at have optrådt i Dubai før jul, i Schweiz og Holland over julen, og de fortsætter rundt i Skandinavien den næste tid. Det giver en dynamisk intensitet, når showet er på tur, fordi de medvirkende står på en ny scene hver aften. Og det er erfarne kunstnere som har optrådt på kæmpestore scener over hele verden, vi møder i Thriller Live. En del har rejst med showet i mange år og har desuden solide solokarrierer, pladeudgivelser, TV- og Live shows på CV’et.

Hitlisten
Det er meget enkelt. Vi får det hele, blandt andet disse numre:
I Want You Back, ABC, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous and Thriller og mange flere!

Sulten før showet?
Arena Næstved tilbyder forskellige billettyper og madoplevelser. Der er
• Koncertbuffet i Arena Næstveds lounge 
• Udsøgt treretters middag på B-Spis før koncerten
• Billetter i flere kategorier
Køb billetter på www.arenanaestved.dk