Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 22. januar til 30. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
En fireårig dreng fra Nykøbing blev kvæstet ved et færdselsuheld, der skete tirsdag klokken 7.43 på Gaabensevej lige nord for Nykøbing. En bil holdt i det nordgående spor og ventede på fri bane til at svinge til venstre ad Kraghave Gaabensevej, men blev pludselig ramt bagfra af en lastbil og skubbet over i en modkørende bil.

I bilen var den fireårige dreng, som blev fløjet til rigshospitalet med lægehelikopteren, mens flere andre implicerede blev behandlet på sygehuset i Nykøbing. Der er rutinemæssigt taget blodprøver af lastbilchaufføren – en 32-årig mand fra Herlufmagle – for at undersøge, om han har været påvirket af stoffer eller alkohol. Tirsdag forlød det, at drengens tilstand er kritisk, men der er ingen aktuelle oplysninger om hans helbred.

En 24-årig mand fra Næstved havde fredag klokken 16.00 lommerne fulde af hash, da han blev visiteret på Hvedevænget i Næstved. To andre personer i bilen blev også visiteret, men her fandt patruljen ikke noget ulovligt. Den 24-årige bliver nu sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

HÆNDELSER
Næstved: Påvirket knallertkører med tre dolke
Næsten alt var galt, da en 24-årig lokal mand mandag klokken 18.03 kørte over for rødt lys i krydset Åderupvej/Vordingborgvej i Næstved. For det første kørte han altså over for rødt lys. Han havde ikke fastspændt hjelm på. Og da han blev standset af en patrulje viste det sig først, at han ikke havde lovpligtig forsikring til knallerten, og ydermere havde han en promille en hel del over det tilladte. Endelig viste det sig, at han i transportrummet på knallerten havde tre dolke af varierende længde. Han blev sigtet for spirituskørsel, for at køre over for rødt og for at køre uden fastspændt hjelm og uden forsikring og endelig for overtrædelse af knivloven.

NÆSTVED: Fandt rustent jagtgevær på spadseretur
Politiet fik fredag klokken 15.47 en anmeldelse fra en mand, der havde gjort et opsigtsvækkende fund på en spadseretur på Dybsøvej ved Svenstrup i nærheden af Næstved. Manden havde fundet et oversavet jagtgevær, der var i temmelig rusten stand, og det blev fundet sammen med både en rygsæk, en plastpose og diverse tøj. Alle genstandene er nu på stationen i Næstved, hvor de skal undersøges nærmere.

TAPPERNØJE: Røvere stak af med cigaretter og spiritus
To mænd kom fredag klokken 22.55 ind på en tankstation på Sydmotorvejen ved Tappernøje. De meddelte, at det var et røveri og krævede at få penge. Det fik de ikke, men de fik i stedet cigaretter og spiritus. Derefter løb de ud af forretningen og væk fra stedet.

De to røvere beskrives som følger: A: Mand på 20-25 år, 170-180 centimeter høj, almindeligt bygget og hvid hud. Han havde tatoveringer på højre kind og på begge hænder. Var iført sort Peak Performance-jakke med hætte, mørke cowboybukser, grå kondisko med blå og hvid sål. Han var bevæbnet med en spraydåse. B: Mand på 20-25 år, 175-185 centimeter, almindelig af bygning og hvid hud. Han havde kort, brunt hår og talte flydende dansk. Han var iført en mørkeblå Peak Performance-jakke med hætte, grønne bukser og sko med hvid sål.

Hvis nogen har set noget fra røveriet på tankstationen eller genkender de to mænd, så kontakt venligst politiet på 114.

HOLMEGAARD: Røveri endte i slagsmål og en tabt pose
Torsdag klokken 19.45 havde en røver i en butik på Holmegaardsvej i Holme-Olstrup et sammenstød med en butiksdetektiv. Detektiven havde konfronteret røveren, og det førte til håndgemæng i form af både skub og slag. Røveren tabte under tumulten en pose, men det lykkedes ham at stikke af til fods. Manden beskrives som følger: 45-50 år, 190 centimeter høj, muskuløs og med kort hår. Manden var hvid og talte flydende dansk. Han var iført en sort dunjakke med hætte, som havde gul inderside, og han var i blå jeans og hvide sko. Han bar briller. Politiet hører meget gerne fra folk, der har set eller ved noget om røveriet. Kontakt os på 114.

NÆSTVED: Mand anholdt efter brand i kolonihavehus
Politi og brandvæsen blev alarmeret onsdag klokken 2.25, hvor der var udbrudt brand i et kolonihavehus på Ellebækhøj i Næstved. Brandvæsenet fik ilden under kontrol, men huset fik store skader. Flere vidner, som politiet talte med, pegede i retning af en mistænkt, og klokken 3.45 anholdt politiet den pågældende, en 48-årig mand fra lokalområdet. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres om sin færden i løbet af natten.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Godthåbs Allé Villa Søndag klokken 11.00 – søndag klokken 19.20 Computere, mobiltelefon og smykker
Tappernøje Hjortevej Villa Fredag klokken 16.50 – fredag klokken 18.40 Kontanter, smykker og computere
Tappernøje Vildtbanevej Villa Fredag klokken 4.15 – fredag klokken 19.50 Negleklipper, barberskraber og hårtrimmer
Mogenstrup Ageren Hus Torsdag klokken 11-11.25 Fem syverstole med læder og en hvilestol
Næstved Pilegårdsvej Hus Onsdag klokken 9-13.29 Tre bærbare pc’er af mærket HP og Toshipba, tre smykkeskrin med smykker, tobak og redskaber til rullecigaretter
Toksværd Toksværd Bygade Hus Onsdag klokken 20.
30
Ikke umiddelbart stjålet noget
Fuglebjerg Anne Marie Vej Hus Søndag klokken 14.30-22.45 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fuglebjerg Anne Marie Vej Hus Søndag klokken 9.30-20.15 Kontanter
Fuglebjerg Lærkevej Hus Lørdag klokken 17 – søndag klokken 10 Personlige papirer
Fuglebjerg Lærkevej Hus Fredaqg klokken 18 – søndag klokken 14.50 Smykker
Glumsø Spurvevej Hus Lørdag klokken 16 – søndag klokken 0.40 Ikke umiddelbart stjålet noget
Herlufmagle Plantagevej Hus Søndag klokken 17-18.35 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Herluf Trolles Vej Hus Lørdag klokken 17.50 – søndag klokken 1.25 Smykker
Næstved</t d> Holbergsvej Hus Lørdag klokken 13 – søndag klokken 11 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Maglegårdsvej Hus Lørdag klokken 17-22.40 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Maglegårdsvej Hus Lørdag klokken 12-22.05 Jubilæumsmønter, sølvtøj og guldsmykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Ring Øst Mandag klokken 10.30 – 11.00 BESTILT FÆRDSELSKONTROL: Fokus på venstresving. Ingen sager
Næstved Skyttemarksvej Mandag klokken 11.15 – 11.45 BESTILT FÆRDSELSKONTROL: Fokus på hastighed i 30 km/t-zone. Ingen sager.
Næstved Østre Ringvej Klokken 0.45-12.15 Fire blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen og en for ikke at have sit kørekort med

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Karrebæksminde Skælskørvej Mandag klokken 7.40 – 13.20 ATK 1.002 6 80 km/t 107 km/t
Herlufmagle Suså Landevej, Torpe Klokken 14-20.20 ATK – bestilt færdselskontrol 1300 60 70 km/t 109 km/t Syv klip
Næstved Skælskør Landevej, Menstrup Klokken 5.35-9.25 ATK 385 25 80 km/t 118 km/t To klip
Næstved Østre Ringvej Klokken 9.50-12.20 ATK 767 12 60 km/t 88 km/t Et klip