AFO Næstved & Susålandet er glade for at kunne meddele, at sæsonen nu er skudt i gang. Deres efterårsprogram er fyldt med spændende tilbud, der er skræddersyet til dig, som ønsker at udfordre dig selv, lære noget nyt, og møde andre ligesindede.

De byder på et bredt udvalg af foredrag, kurser og busture, der spænder over alt fra kulturelle oplevelser og personlig udvikling til kreative workshops og sprogundervisning. Der er noget for enhver smag og interesse!

AFOs foredrag dækker et væld af emner – fra historie og kultur til aktuelle samfundsdebatter. Du får muligheden for at fordybe dig i interessante emner og udvide din horisont sammen med andre vidensbegærlige deltagere.

På deres kurser kan du lære nye færdigheder, uanset om du vil kaste dig ud i et kreativt projekt, styrke din krop og sjæl med yoga og motion, eller forbedre dine sprogfærdigheder.

Busturene byder på unikke oplevelser i både ind- og udland. Tag med AFO Næstved & Susålandet på ture, der kombinerer læring, kultur og hyggeligt samvær. Det perfekte valg for dig, der vil opleve noget nyt i fællesskab med andre.

De glæder sig til at se dig til en ny og inspirerende sæson fyldt med gode oplevelser. Husk at tilmelde dig i god tid, så du sikrer dig en plads på de aktiviteter, der interesserer dig mest.

Besøg deres hjemmeside www.afo-naestved.dk for at se hele programmet og tilmeld dig allerede i dag!