Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 21-29. august 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

NÆSTVED: Biltyv fanget uden kørekort men med hash
Tilbage i maj blev en Nissan Primera stjålet i Vanløse i København, men søndag morgen mødte en patrulje bilen på Parkvej i Næstved. Bilen blev standset, og det viste sig, at den 26-årige fører ikke havde kørekort, og der blev fundet en klump hash på ham også. Han blev anholdt klokken 5.35 og sigtet for kørsel uden kørekort, for besiddelse af hash og for tyveri af bilen.

TAPPERNØJE: Stråtækt hus nedbrændt
Politi og brandvæsen blev onsdag klokken 21.28 kaldt til Flintemosevej uden for Tappernøje, hvor der var udbrudt brand i et hus. Det var et stråtækt hus, som var overtændt, og nåede at udbrænde fuldstændigt. Ingen kom til skade ved branden.

NÆSTVED: Mand ville ikke oplyse sit navn
Fredag aften klokken 19.38 kørte en politipatrulje på Ramsherred i Næstved, hvor flere borgere gjorde dem opmærksom på en beruset og aggressiv mand. Patruljen standsede for at tale med manden, der var tydeligt påvirket af alkohol. Han nægtede at oplyse, hvem han var, og da patruljen ikke kunne finde nogen identifikationspapirer på manden, blev han anholdt for overtrædelse af retsplejeloven §750 (nægter at oplyse eget navn). Han blev kørt til politistationen i Næstved for at afvente, at beruselsen kunne fortage sig, så man kunne afhøre ham. Til sidst lykkedes det politiet af få oplysninger om mandens identitet – han er en 41-årig mand fra Skovlunde. Han blev løsladt igen klokken 5.07.

NÆSTVED: Vidner søges i forbindelse med voldtægt
Politiet fik natten til søndag klokken 00.30 en anmeldelse om, at en 23-årig kvinde tidligere lørdag aften havde været udsat for voldtægt i et skovområde, der er ligger bag festpladsen ved Rådhusengen i Næstved. Politiet efterlyser i den forbindelse vidner, der omkring klokken 23.15-23.30, har bemærket en kvinde uden underbenklæder og kun iført en blå T-shirt og kondisko ved skoven omkring adgangsområdet til festpladsen eller personer, der har befundet sig i umiddelbart nærhed af kvinden. Politiet kan kontaktes på 114.

NÆSTVED: Knuste ølflaske og råbte møgsvin
Natten til søndag var en patrulje i centrum af Næstved, da en dørmand fortalte, at en meget beruset 52-årig mand fra Boeslunde-egnen var blevet bortvist fra en beværtning for meget provokerende adfærd og for at være meget beruset. Patruljen holdt øje med manden, som vredt tog en ølflaske og smed den op i luften. Da den faldt ned på jorden, blev den – ikke overraskende – knust. Patruljen tog fat i ham og fortalte, at det ikke er en acceptabel opførsel i det offentlige rum – hverken flaskekast eller aggressiviteten – men han nægtede begge dele. Han fik alligevel en sigtelse for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen. Det har formentlig ikke gjort hans humør bedre, for mindre end 15 minutter senere gik han forbi patruljen og råbte nu “Møgsvin” efter dem. Det udløste en anholdelse klokken 2.49 og endnu en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev løsladt klokken 4.50.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Hindbærvej Hus Mandag klokken 9-15.30 Tre bærbare og en stationær pc og smykker
Næstved Dania Hus Fredag klokken 13.30 – søndag klokken 9.30 Smykkeskrin med smykker
Næstved Dania Lejlighed Fredag klokken 11 – lørdag klokken 19.26 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Solvangsvej Hus Fredag klokken 21.10 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fuglebjerg Sorøvej Hus Onsdag klokken 6.45-21 Ovn og kogeplade af mærket Siemens, mikroovn, kaffemaskine, knivblok, to 55″ tv og et mindre tv, en iPad mini, musikanlæg af mærket B&O, en spillekonsol, to printere, to pc’er og en pengeskab med kontanter og en møntsamling
Holme-Olstrup
gvej
Villa Mandag kl. 17.45 – tirsdag kl. 14.25 Smykker
Fensmark Hindbærsvinget Villa Lørdag kl. 05.00 – søndag kl. 09.00 Smykker
Glumsø Søparken Rækkehus Lørdag kl. 14.00 – søndag kl. 00.05 Ikke opgjort endnu
Næstved Sterkelsvej Villa Lørdag kl. 23.00 – søndag kl. 06.00 Kontanter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Klokken 13.25-14.30 Syv køretøjer blev standset og kontrolleret: En blev sigtet for at køre frem mod rødt lys – det giver ud over en bøde også et klip i kørekortet
Næstved Bymidten Onsdag kl. 14.30 – 15.30 12 køretøjer kontrolleret, tre sager – to for kørsel med håndholdt mobiltelefon og en for solfilm i de forreste sideruder.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Holme-Olstrup Holmegaardsvej Torsdag kl. 14.56 – 15.36 Lasermåling – bestilt færdselskontrol 4 50 km/t 73 km/t
Holme-Olstrup Landevejen Onsdag kl. 11.25 – 17.05 ATK- bestilt færdselskontrol 2950 46 60 km/t 80 km/t
Herlufmagle Spragelsevej Tirsdag kl. 11.50 – kl. 17.20 ATK – bestilt færdselskontrol 326 16 50 km/t 66 km/t
Sandved Hovedgaden Kl. 07.55 – 13.35 ATK – bestilt færdselskontrol 276 4 50 km/t 69 km/t Et klip