Uniq Hair Trend
Kindhestegade 12 st
4700 Næstved
55 72 21 75

Bestil en tid online 

Følg Uniq Hair Trend på Facebook

Frisurer til hverdag og fest
En af Næstveds mest erfarne dame- og herrefrisører er Uniq Hair Trend. Siden frisørsalonens start i 2007 har frisørmester Linda Poulsen og hendes dygtige medarbejdere leveret flot hår til enhver lejlighed. Du finder Uniq Hair Trends moderne salon med egen parkering bag salonen. Kom blot ind og få en parkeringsbillet, så kan du parkere gratis hele dagen.

Når der skal trylles med lokkerne, har det personlige forhold til kunderne og de individuelle ønsker en helt speciel betydning for salonen. Både stamkunderne og den kunde, som kommer ind for at prøve en ny frisør, oplever en hyggelig salon, hvor snakken går om hårtype, stil, farvning og pleje af håret.

Skal håret sættes efter alle kunstens regler til studenterfest, jubilæum eller bryllup, kan Uniq Hair Trend få dit hår til at sidde elegant og præcis som du gerne vil have det.

Også bryn og vipper
Frisørerne har den 4-årige uddannelse og er medlem af DOFK. De har også alle været konkurrencefrisør og modtaget medalje.

De er ydermere specialister i bryn, bukning af vipper, fjernelse af hår i ansigtet samt brown lamination.

Rent velvære
Hos Uniq Hair Trend tilbydes alle typer klip både til voksne og børn. Desuden kan du få en flot permanent, farvning eller toning af dit hår. Til livsnyderne tilbyder de Luksus Klip med Kerastase, som er en dybdegående hår eller- hovedbundskur, der starter med en omgang hovedbundsmassage. Og skal dit hår have en speciel opsætning, eksempelvis inspireret af et modeblad, er det også en oplagt mulighed i salonen.

De tilbyder gerne lidt forplejning mens du bliver klippet. Du kan blot læne dig tilbage i stolen og nyde din café latte og belgiske chokolade, mens de sørger for resten.

Også på Facebook
Der er altid godt humør og en dejlig stemning i salonen – også selvom der er travlt. Og kunderne kan altid komme i kontakt med Uniq Hair Trend, også efter lukketid, for salonen er også på Facebook.

På salonens Facebookside er det muligt at følge med, når der er gode tilbud eller andet, som kunderne kan have glæde af at vide. Og man kan også der følge med i, hvad der sker i salonen, for eksempel når der bydes velkommen til en ny elev.

Kunderne siger
”Super søde og professionelle, kan klart anbefales” – Stine

”Dygtige – opdaterede – kan trylle med umuligt “garn”- og så hygger vi samtidig! Tak for jer!” – Sus

”En rigtig dejlig salon med meget dygtige frisører, og altid en super hyggelig stemning. Jeg vil varmt anbefale stedet til andre” – Carina

 

sølvpartner