Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Feb 14, 2017 til Feb 21, 2017

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-naestved.dk

HÆNDELSER

NÆSTVED: Ung mand standset med kniv og 2.132 nervepiller

Måske var det nervøsitet over at medbringe en ulovlig kniv med en bladlængde på 12 centimeter, der var årsag til, at en 25-årig mand mandag formiddag klokken 11.35 også medbragte 2.132 nervepiller. Der burde i hvert fald være rigeligt til at dæmpe eventuel nervøsitet. Et tip fra en opmærksom borger havde drejet politiets opmærksomhed i retning af den 25-årige mand, der blev standset af en patrulje på perronen på Næstved Banegård. Her viste det sig, at han i en medbragt plastikpose havde både en kniv og altså mere end 2.000 receptpligtige nervepiller. Den 25-årige mand, der virkede beruset og var temmelig opfarende, og som i øvrigt ikke har en fast adresse, blev derfor anholdt og bliver nu sigtet efter både knivloven og lægemiddelloven.

NÆSTVED: Flugtbilist

I går klokken 15.55 kom en sort Peugeot 206 med to unge mænd kørende ad Grønnegade i Næstved og skulle svinge til højre ad Kvægtorvet. Imidlertid kørte føreren i den sorte Peugeot med for høj hastighed og ramte i svinget en anden bil på det forreste venstre hjørne. Normalt plejer man at standse og undersøge, hvad der er sket, hvis man er impliceret i et sammenstød, men i stedet valgte føreren af den sorte bil at køre væk fra stedet med høj fart. Derfor hører politiet gerne fra vidner til episoden og opfordrer samtidig føreren af Peugeoten om at henvende sig til politiet, der kan træffes på telefon 114.

NÆSTVED: Beruset 21-årig måtte en tur i detentionen

En 21-årig mand fra Faxe måtte tilbringe natten til lørdag i detentionen fordi, han ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt. På Ramsherred i Næstved gik han temmelig nemlig beruset omkring og var aggressiv, opfarende og højtråbende. Og han havde bestemt ikke til hensigt at gøre som betjentene sagde. Så derfor blev han klokken 1.15 anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen, og fik altså lov til at hvile ud til klokken 7.35 næste morgen.

NÆSTVED: Beruset kvinde tog halsgreb

Onsdag aften klokken 23.05 fik politiet en anmeldelse om, at en 54-årig kvinde på Marskgården på Marskvej i Næstved havde taget kvælertag på en 54-årig kvindelig ansat. Episoden havde fundet sted klokken 22.18, og patruljen anbefalede den overfaldne kvinde at søge læge for at få vurderet omfanget af skaderne. Den 54-årige kvinde, der begik udåden, var temmelig beruset, og hun var blevet sur over, at hun ikke måtte få metadon. Da politiet ankom, var kvinden dog faldet til ro. Roen varede desværre kun en lille times tid, for så måtte patruljen igen køre til Marskvej, hvor der atter var uro. Klokken 0.50 blev kvinden anholdt, og hun bliver nu sigtet for vold.

NÆSTVED: Uro i natten førte til anholdelse

Han ville ikke høre. Så måtte han tage konsekvensen. En 20-årig lokal mand opførte sig aggressivt over for forbipasserende på Grønnegade i Næstved. Det foregik klokken 3.00 natten til torsdag, men den unge mand havde åbenbart for meget energi til at gå hjem i seng. En patrulje bad ham dæmpe sig, opføre sig ordentligt og forlade stedet. Det ville han ikke – tværtimod fortsatte han med at genere forbipasserende. Derfor blev han anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden. Han blev løsladt igen klokken 6.06.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Jørgen Jensens Vej Hus Fredag klokken 17.00 – 21.15 To PH pendel lamper, en PH standerlampe, Butterfly stol i sort læder, en MacBook Pro, to iPads, et Apple TV, George Jensen lysestage, fire skalstole,smykker, sort sportstaske og en vasketøjskurv.
Næstved Nygårdsvej Hus Søndag klokken 01.00 – 10.30 Ikke gjort op, hvad der er stjålet
Toksværd Thyrasvej Hus Tirsdag klokken 12 – onsdag klokken 16.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Risegårdsvej, Lov Landejendom Mandag klokken 20 – tirsdag klokken 16 Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Ringstedgade Mandag klokken 11.20 – 11.40 Målrettet uopmærksomhedskontrol: 50 køretøjer blev standset og kontrolleret. Ingen sigtede.
Næstved Mandag klokken 11.00 – 16.00 Målrettet uopmærksomhedskontrol: 10 blev sigtet for at køre ved fuldt stop, en for at tale i håndholdt mobiltelefon, to for forkert lygteføring og en blev sigtet for at overskride spærrelinjen.
Næstved Rådmandshaven Fredag klokken 13.25 – 15.00 Målrettet færdselskontrol: 120 køretøjer screenet, hvoraf 20 køretøjer blev standset og kontrolleret. Heraf blev fem sigtet for manglende sikkerhedssele, to for af benytte håndholdt mobiltelefon og en blev sigtet for kørsel uden førerret.
Næstved Klokken 9.30-13.15 10 køretøjer standset og kontrolleret: Fire blev
sigtet for at køre for hurtigt. Den højeste hastighed blev målt til 71 km/t, hvor man kun må køre 50 km/t. Tre blev sigtet for at bruge håndholdt mobil, og en blev sigtet for at køre uden at have spændt sikkerhedsselen

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborg Landevej Mandag klokken 09.00 – 14.00 ATK 665 28 50 km/t 77 km/t Tre klip
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Klokken 8-14.05 ATK 835 39 50 km/t 77 km/t To klip
Holme-Olstrup Landevejen Klokken 5.40-11.15 ATK 1872 40 60 km/t 78 km/t
Næstved Ringstedgade, Rislev Klokken 10.45-16.50 ATK 1571 43 70 km/t 108 km/t Tre klip