Næstved får besøg af USA´s ambassadør i Danmark

USA’s ambassadør i Danmark, Rufus Gifford besøger onsdag den 21. september 12.00-14.00, administrationsbacheloruddannelsen på UCSJ i Næstved.

Her vil han blandt andet tale om forskelle mellem det danske og det amerikanske velfærdssystem og om præsidentvalget i USA. Alle borgere kan stille spørgsmål og deltage via Facebook.

De studerende på administrationsbacheloruddannelsen i Næstved er ikke uvante med at deltage i forelæsninger af prominente politikere, men det er sjældent, at gæster fra udlandet lægger vejen forbi. Onsdag den 21. september kan de studerende derfor glæde sig over, at det er blevet muligt at få et oplæg fra den amerikanske ambassadør Rufus Gifford. Samtidig inviterer uddannelsen alle borgere til at deltage online via Facebook, hvor oplægget bliver vist live, og hvorfra der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Rufus Gifford på linje med dem, der sidder på UCSJ i Næstved.

På dagen vil ambassadøren give oplæg om forskellene mellem det danske og det amerikanske velfærdssystem, ligesom ambassadøren vil tale om det kommende præsidentvalg i USA.

UCSJ forventer cirka 120 deltagere til forelæsningen. Ud over deltagere fra UCSJ vil også enkelte gymnasieelever fra Næstved Gymnasium være til stede.

rufus%20gifford%20v2%205x71

Administrationsbachelorstuderende, Stine Dahlerup siger:
“Det er altid spændende, når vi har eksterne besøg på administrationsbacheloruddannelsen. Og denne gang er absolut ingen undtagelse. Rufus Gifford er en stærk repræsentant for USA, og jeg glæder mig til at høre ham og håber også at høre om hans syn på forholdet mellem USA og Europa. Rufus Gifford virker meget dialogsøgende, så jeg forventer et par timers interessant dialog.”

Hanne Fischer, der er direktør i UCSJ med ansvar for uddannelsen siger:
“Jeg er glad for at kunne byde USA’s ambassadør velkommen til administrationsbacheloruddannelsen. På alle UCSJ’s uddannelser er der et stærkt fokus på samspillet mellem det der læres og den omverden, de studerende skal arbejde i. Jeg ser derfor meget frem til Rufus Giffords besøg.”

Arrangementet kan følges på UCSJ Facebook
https://www.facebook.com/ucsjaelland/

Om University College Sjælland
University College Sjælland er professionshøjskolen i Region Sjælland, som udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. University College Sjælland har 8.000 fuldtidsstuderende og 650 medarbejdere fordelt på 6 lokationer. University College Sjælland har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan. Center for Undervisningsmidler Sjælland er en del af University College Sjælland, som servicerer skoler m.v. i hele Region Sjælland.

Yderligere info www.ucsj.dk

 

image0011