Die Herren spiller i Vershuset den 3. september

Det danske U2 coverband, Die Herren så dagens lys for første gang den 1. marts 1991, hvor tre af bandets nuværende medlemmer med den daværende trommeslager mødtes for første gang til en session i en øvecontainer i det centrale København.

Die%20Herren[1]

Ingen af medlemmerne forestillede sig dengang, at Die Herren skulle blive langtidsholdbar og en markant del af den danske live musikscene i 25 år. Det et  de dog i høj grad blevet, og den 3. september står de på scenen i Vershuset.

Die Herren har bevist at være mere end værdige repræsentanter for musikken i Danmark. Bandet har spillet mere end 1800 koncerter siden 1991. Mange danskere har nok på et eller andet tidspunkt stødt på Die Herrens navn.

”U2-Silver & Gold” bliver naturligvis et overflødighedshorn af de allerbedste U2-sange gennem tiden. Mantraet bliver: ”Fejring”. Vi skal fejre sangene – og os selv. Det bliver en koncert-fest, hvor ”Haeggen” på guitar, ”Topp” på bas, ”Lord Nilsson” på trommer og Mono i forgrunden inviterer publikum til rockparty.

Billetsalg