Her kan du se hvilke voksenforestillinger Næstved Teater tilbyder i efteråret.

                                                                               

September 2016:

Airport

TIRSDAG 20. SEPTEMBER Kl. 20:00
En lufthavnsballet med hårdt pumpet soundtrack. Spektakulær fysisk performance.
Lufthavnen er en undtagelsestilstand, hvor du det ene øjeblik er en potentiel terrorist, der tømmer lommer, leverer sko, bælte, iPad inden sikkerhedskontrollen. Og det næste er du i ferieparadis, hvor du selv bestemmer, hvordan du vil forholde dig til tiden – lige indtil gaten kalder. Hvad sker der, når alle fly pludselig bliver aflyst?

Billetsalg

_ms_2498[1]

Lille mand hvad nu?

MANDAG 26. SEPTEMBER KL. 20:00

Dramatisering af Hans Falladas verdensklassiker
Lille mand hvad nu? er historien om et helt almindeligt menneskes sociale nedtur. Det er en beretning om flipproletaren Johannes Pinneberg, der må kæmpe mod brutaliteten i 1930‘ernes Berlin, ligesom han må kæmpe mod brutaliteten i sig selv. Det er en kamp for familien og kærligheden, for hans elskede kone Pusser og deres lille dreng, som de kalder Sardinen. Det er en kamp, der genspejles i millioner af familier overalt i verden, i 1930‘ernes krise som i dag.

Billetsalg

572[1]

                                                                              

Oktober 2016:

John & Joel

LØRDAG 1. OKTOBER KL. 20:00
Teaterkoncert og hyldest til Elton John og Billy Joel.
Tag med på en fantastisk rejse ind i Elton John og Billy Joels musikalske karrierer, der spænder over 40 år og et hav af udødelige pop og rock hits.

I teaterkoncerten John & Joel følger vi de fem særprægede karakterer: Piano Man, Rocke6t Man, Innocent Man, Captain Fantastic og Uptown Girl i deres søgen efter en mening med livet. De forlader deres sikre hjem på Yellow Brick Road og tager ud i den skræmmende verden, overbevist om at kærligheden venter lige “rundt om hjørnet”. Men turen viser sig, at være en del længere og mere vanskelig end de først troede…

Billetsalg

john-joel-goodnight-saigon[1]

Min far

ONSDAG 12. OKTOBER KL 20:00

Ole Thestrup og Anette Støvelbæk spiller far og datter i dette rørende skuespil om demens.
Et rørende skuespil om demens. Faderen, André, er forvirret; engang var han stepdanser, og nu bor han sammen med sin datter Anne og hendes mand, Antoine. Eller var han ingeniør … og hans datter bor i London med sin nye elsker, Pierre? Ansigter, navne, tid og sted blandes sammen i Andrés hoved. Forfatteren lader os se verden gennem Andrés øjne, og sammen med ham gå vild i den mentale labyrint, han gradvist forsvinder i. Hans datter navigerer med tyndslidt tålmodighed i krydsilden mellem sin fars og sin ægtemands vrede og frustration. Hun kæmper en brav kamp i forsøget på at dele sin kærlighed, tålmodighed og forståelse for dem begge.

Billetsalg

min-far-1-7m[1]

Frøken Nitouche

TORSDAG 27. OKTOBER KL 20:00

Et komisk syngespil af Meilhac og Millaud. Med Lone Hertz som klostrets dydige overhoved!
Således begynder Meilhac og Millauds forrygende forvekslingsfarce Frøken Nitouche – udødeliggjort på film i 1963 med Lone Hertz og Dirch Passer i hovedrollerne. Stykket er en charmerende fortælling fra 1880‘ernes Frankrig, hvis temaer om dyd og lyst, tradition og frigørelse har gjort det evigt aktuelt. Rollerne er ligeså arketypiske, som de er morsomme: Den frejdige Nitouche, den koleriske major, teaterdivaen Corinna og selvfølgelig den altid charmerende Celestin … og Floridor!

Denne elskede fortælling tager Folketeatret nu op med Karin Nordly-Holst og Pelle Emil Hebsgaard i rollerne som Nitouche og Celestin, som begge drages af teatrets flamboyante verden, der står i skarp kontrast til klosterlivets tryghed. Som klostrets dydige overhoved, priorinden, glæder Folketeatret sig over at kunne præsentere Lone Hertz – 53 år efter hendes store gennembrud.

Billetsalg

frplusken-nitouche-9m[1]Frøken Nitouche
FREDAG 28. OKTOBER KL 20:00
Et komisk syngespil af Meilhac og Millaud. Med Lone Hertz som klostrets dydige overhoved!

frplusken-nitouche-9m[1]

                                                                             

November 2016:

Sunshine Boys

ONSDAG 2. NOVEMBER KL 20:00 Flemming Jensen og Waage Sandø som legendarisk komikerduo.

En legendarisk komikerduo – The Sunshine Boys – har et livslangt samarbejde bag sig. De sidste mange år udviklede dette sig nærmest til had, og de vekslede ikke så meget som eet ord udenfor scenen. Willie og Al har for længst trukket sig tilbage og har ikke set hinanden i 10 år – men nu vil fjernsynet lave en udsendelse, hvor man viser nogle af ” de store gamle ”.

Der er ingen vej uden om. De må arbejde sammen igen!

Vi følger prøverne og ser resultatet af det tætte samarbejde mellem to, der ikke kan fordrage synet af hinanden.

Det er frygteligt og morsomt. Og dermed frygteligt morsomt. ”COMEDY COLD ”.

Billetsalg

waage-og-flemming[1]

Fandens Oldemor

SØNDAG 6. NOVEMBER KL 17:00

En musikalsk dialog mellem PH og hans mor fremført af Ina-Miriam Rosenbaum.
I denne nye KABARET-KONCERT vender skuespiller Ina-Miriam Rosenbaum sammen med tre af Danmarks bedste jazzmusikere bunden i vejret på PH og hans mor – den ”erotiske frihedskæmper” og forfatterinde Agnes Henningsen. I Ina-Miriam Rosenbaums skikkelse vækkes PH og Agnes til live, og sammen former de en musikalsk tour de force om kærlighed og politik, mænd og kvinder, kunst og borgerskab, liv og død.

Hvem var Poul Henningsen – bedre kendt som PH? Hvem formede hans livssyn? Og hvem inspirerede ham til at blive den samfundsrevsende stemme, vi stadig kan huske og høre?

Ina-Miriam Rosenbaum går i denne kabaret-koncert bag om forholdet mellem PH og hans holdningsstærke mor, der hver især var meningsdannere og fortalere for humanisme, frihed og lighed – både økonomisk, religiøst og seksuelt – i hver deres generation. Med humor, musik og hudløs ærlighed fortæller mor og søn historien om deres valg og fravalg samt de strømninger, der formede deres tanker og værker.

Billetsalg

fri1taet[1]

Kan du sige “Rødgrød med fløde”?

ONSDAG 16. NOVEMBER KL 20:00 KHOLGHI PRODUCTIONS

Danmarks første komedie om en flygtning. Satirikeren Farshad Kholghi fortæller sin egen historie.
Skuespilleren og satirikeren Farshad Kholghi har igen kastet sig over et aktuelt og alvorligt emne og bearbejdet det til en vedkommende og rørende komedie. Denne gang har Farshad spidset pennen og skrevet Danmarks første komedie om flygtninge.

Han ved hvad han taler om, og han kan blande alvor og humor sammen, så publikum både griner højlydt og fælder en tåre.

For 32 år siden flygtede Farshad sammen med sin mor til Danmark fra Iran, og et år senere lykkedes det hans far at komme til landet. Imod alle odds blev den lille familie genforenet.

På en skarp og yderst underholdende måde fortæller Farshad sin egen historie. Komedien handler om hans liv i Iran, krigen, flugten, og om hans første danske kammerat. Historien handler om, hvordan han, trods en masse nederlag, med hjælp fra familie, venner og gode lærere alligevel fik lært sproget og fik skabt sig et dejligt liv i Danmark.

Kan du sige – Rødgrød med fløde? er bygget op over et alvorligt emne, der i 2016 er yderst aktuelt. Hvis publikum vil underholdes og oplyses om et relevant samfundsemne, er denne forestilling den rette. Fortællerstilen er energisk og humoristisk, hvorfor alle aldre vil få gavn og glæde af at se komedien. Komedien henvender sig til alle.

Billetsalg

billede-rmf[1]

Vores sensommer

FREDAG 25. NOVEMBER KL 20:00 – p.t. UDSOLGT!

Hjertevarmt drama med Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard.
Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard har spillet et hav af store roller hver for sig og i parløb. De mødes nu som ægtepar for første gang siden firserne i Lisbet Dahls 50-årsjubilæumsforestilling.

Vores Sensommer er hjertevarmt skuespil med galgenhumor og eftertanke om livet, der pludselig gik.

Familiens feriehytte ved skovsøen bliver rammen om en særligt varm sensommer for et ægtepar oppe i årene.

Med kævl og kærlighed forsøger de at forsone sig med fortidens fejltagelser og de indlysende fremtidsudsigter.

To af Danmarks allerstørste scenekunstnere slippes løs i hænderne på den Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph med et nutidigt blik på en klassisk fortælling om tilværelsens uforudsigelige bølgeskvulp.

NB Ekstra opførelse: onsdag d. 7. dec. kl. 20.00 (nr. 28)

Billetsalg

vores_sensommer_1320_high[1]

logo naestved teaterBørneforestillinger